Haal winst uit je woning in de gemeente Wassenaar

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met de gemeente Wassenaar helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

Het budget van de waardebonactie is op

Het budget voor de waardebonactie in gemeente Wassenaar is op. Je kunt je waardebon niet meer inwisselen! We willen alle inwoners bedanken die mee hebben gedaan aan de waardebonactie. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

€ 208.842

Totale investering in energiebesparende maatregelen.

€ 226.519

Energielastenbesparing per jaar.

534.468 kg

CO2 emissiereductie per jaar.

3059

Deelnemers aan de waardebonactie.

Heb je je waardebon niet kunnen inwisselen? Check dan deze tips:

Veelgestelde vragen

De gemeente heeft een bepaald budget beschikbaar aan het begin van de waardebonactie. Deze actie is een op=op actie. Dat betekent dat als het budget op is, de waardebon niet meer kan worden ingewisseld. Je kunt via de gemeentepagina op onze website in de gaten houden of er veranderingen komen met betrekking tot het budget.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of en wanneer er een nieuwe actie komt. Zodra er een nieuwe actie is in je gemeente, ontvang je een nieuwe brief met een nieuwe waardeboncode of verschijnt de actie op de gemeentepagina op onze website.

Als je de waardeboncode niet hebt ontvangen, kun je deze opvragen via de website of door onze servicedesk te bellen. Helaas is het budget nu op en is dit niet meer mogelijk. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de waardebonnen naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief met de waardebon wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt, maar wanneer het budget op is stopt de actie helaas alsnog.

Heb je al een bestelling geplaatst met de waardebon, dan hoef je je geen zorgen te maken over het budget. De producten zullen nog steeds bij je worden bezorgd. Let op dat je controleert of je een bevestigingsmail hebt ontvangen over je bestelling.

Als je je aankoopbedrag hebt teruggevraagd, dan is dat bedrag voor je gereserveerd. Het duurt gemiddeld tussen de 8-12 weken voordat je declaratie wordt goedgekeurd. Let erop dat je controleert of je een bevestiging hebt ontvangen van ons dat je declaratie ingediend is.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Woningen worden er altijd comfortabeler en zuiniger van.

We horen graag van je

Heb je als bewoner vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: