Vacature adviseur

Adviseur isolatieglas, spouwmuur- en vloerisolatie in Noord-Brabant en Gelderland

Wij zoeken adviseurs (ZZP of in vast dienstverband) met zeer ruime ervaring in het opnemen van woningen en het adviseren van woningeigenaren voor het aanbrengen van spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie.

Wij organiseren grootschalige gezamenlijke inkoopacties voor woningisolatie en zonnepanelen. Dit doen wij projectmatig samen met gemeenten. In een gemiddelde inkoopactie worden in een paar maanden tijd 300 tot 700 woningen opgenomen door ervaren adviseurs. Vanwege enkele grote projecten op korte termijn én uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij meerdere ervaren adviseurs.

Wat bieden wij u?
Een adviseur van Winst uit je woning geeft woningeigenaren een
onafhankelijk advies en werkt op basis van een vast bedrag per afgerond advies. Op basis van uw bevindingen geeft u de klant een neutraal advies over het best toepasbare isolatiesysteem. U hoeft dus geen verkoopgesprekken te voeren.

U kunt bij ons aangeven welke dagdelen u wilt werken én hoeveel huisbezoeken u per dagdeel wilt/kunt uitvoeren. Deelnemers van de inkoopactie boeken bij ons digitaal een dagdeel naar wens in. Wij sturen u een lijst met de te bezoeken deelnemers in een bepaalde gemeente. Omdat onze inkoopacties altijd regionaal zijn is al het werk geografisch geconcentreerd. U kunt daarnaast per dagdeel zelf uw route bepalen waardoor de reistijden minimaal zijn. De door u opgegeven dagdelen worden in ruim 90% van de gevallen gevuld met het exacte door u gewenste aantal huisbezoeken.

U kunt gebruik maken van onze online ‘opnametool’ die met uw tablet is in te vullen. Ook de foto’s zijn eenvoudig met uw tablet te nemen en op de juiste plek in te voeren. Dit systeem werkt eenvoudig, snel en voorkomt fouten.

Wat vragen wij van u?
U heeft meerdere jaren gewerkt voor isolatiebedrijven (aantoonbaar) als adviseur voor opnames van spouw-, bodem- en vloerisolatiesystemen voor woningen. Ervaring met opnames voor plaatsing van HR++ glas en kozijnen is een pré. Adviseurs zonder ervaring in dit specifieke werkveld komen helaas niet in aanmerking voor deze functie.

U bent volledig en up-to-date op de hoogte van, en heeft ruime ervaring met, de toepasbaarheid van alle door ons aangeboden producten: EPS, Minerale wol, Enverifoam (UF schuim), Isolatiefolie, Tonzon, PUR (vloer), PS chips en PS Parels. U kunt hiervoor referenties aanleveren van opdracht gevende isolatiebedrijven. Onze opnames zijn gebaseerd op de richtlijnen zoals gesteld vanuit Insula.

Op basis van uw opname krijgt de klant het beste advies voor zijn/haar woning en situatie én kan het isolatiebedrijf de isolatieklus probleemloos uitvoeren. U bent afdoende verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. U bent in het bezit van de benodigde gereedschappen voor de opname van de woning én een tablet.

Belangrijke voorwaarden: u heeft plezier in de omgang met particuliere bewoners en bent zelf zeer communicatief vaardig.

Geïnteresseerd? Stuur een korte heldere e-mail naar info@winstuitjewoning.nl met uw CV en we nemen contact met u op.