Voor uitvoerder

Winst uit je woning is in heel Nederland actief met gezamenlijke inkoopacties voor zonnepanelen, spouwmuur- vloer en glasisolatie. De afgelopen vijf jaar zijn er in zo’n 50 gemeenten totaal 600.000 brieven verstuurd, wat tot 56.000 adviezen en meer dan 13.000 aangeschafte maatregelen door bewoners heeft geleid.

Winst uit je woning kort samengevat:

  1. 70+ grootschalige advies- en inkoopacties georganiseerd
  2. Ervaren onafhankelijke inspecteurs die opnames verzorgen
  3. Aanbod van meerdere isolatiemaatregelen, denk aan dak, vloer, bodem, glas, spouwisolatie
  4. Aanbod van zonnepanelen, warmtepompen, WTW ventilaties etc.
  5. Maatwerkadvies voor zeer energiezuinig, energieneutraal en/of aardgasvrij huishouden

Voordat een advies- en inkoopactie van start gaat, wordt er door ons een uitgebreide marktuitvraag georganiseerd waar alle geïnteresseerde partijen (landelijk en lokaal) aan deel kunnen nemen. Vanuit de ingezonden biedingen vindt er een selectie plaats waarna per maatregel één uitvoerder geselecteerd wordt. Uiteraard kunt u zich inschrijven voor meerdere maatregelen. Per maatregel beoordelen wij de inschrijving. Het kan voorkomen dat wij niet alle uitvoerders in de regio benaderd hebben, omdat wij deze vanuit onze deskresearch niet naar boven is gekomen. Hieronder kunt u zich vrijblijvend aanmelden om voor toekomstige inkoopacties uitgenodigd te worden.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met 023- 583 69 36 en vragen naar Lies Warmerdam, of mailen naar lies@winstuitjewoning.

Wilt u zich aanmelden als mogelijke uitvoerder in een gemeente, vul dan onderstaande gegevens in, en wij zullen zsm contact met u opnemen.