Winst uit je woning en Iedereen doet wat

Iedereen doet WAT


Op 9 september is de Rijksoverheid een campagne gestart over de energietransitie, genaamd ‘Iedereen doet wat’. Het doel van de campagne is om Nederlanders bewust mee te nemen in de energietransitie. Om onze wereld leefbaar te houden moeten we ons namelijk aan gaan passen. De campagne helpt mensen bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis. Het gaat er niet om óf je iets doet, maar wát je doet. Iedereen kan namelijk iets bijdragen aan de energietransitie.

Op de website van de campagne staan ruim 20 onderwerpen waarmee mensen hun leven kunnen verduurzamen. De mogelijkheden zijn namelijk voor iedereen verschillend, en de nadruk binnen deze campagne ligt op het feit dat iedereen wel iets kan doen. Iets kleins zoals met de trein naar werk gaan, maar ook iets groots, zoals het isoleren van je woning. Op de website van Iedereen doet wat staan tips hoe je jouw persoonlijke leven duurzamer kan maken.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van de rijksoverheid, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Ook Winst uit je woning is één van de klimaatpartners van deze campagne. Met onze inkoopacties helpen wij duizenden woningeigenaren met het verduurzamen van hun woningen en het opwekken van duurzame energie. Samen zetten wij ons in voor een duurzame samenleving. Met het aanbrengen van woningisolatie maak je niet alleen uw woning duurzamer, maar kun je ook nog eens besparen. Met het plaatsen van zonnepanelen kun je je eigen duurzame energie opwekken. Klik  hier om te zien voor welke maatregelen jouw woning in aanmerking komt.

Wil je ook weten hoe je bij kan dragen aan de energietransitie? Klik dan hier om naar de website van Iedereen doet wat te gaan en te zien op welke manier jij iets kan doen.