Zo werkt het

Elke inkoopactie worden tussen de 10.000 en 50.000 woningeigenaren aangeschreven voor de advies- en inkoopactie. Hiermee wordt lokaal een zeer grote vraag gegenereerd naar o.a. spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++glas en zonnepanelen. Hierdoor kan het werk scherp worden ingekocht tegen hoge kwaliteitseisen. Elke advies- en inkoopactie schrijft gemiddeld 10% van de aangeschreven doelgroep zich in en neemt 30% daarvan ook daadwerkelijk maatregelen af. In een gemeente met 20.000 grondgebonden koopwoningen zijn dit in 1 actie 2.000 deelnemers en 600 energiemaatregelen.

Het stappenplan vanaf nu:

  1. Je schrijft je vrijblijvend in
  2. Wij nemen direct jouw gegevens door. Mochten wij vragen hebben over de door jou ingevulde gegevens dan nemen wij telefonisch contact op.
  3. Heb je alleen zonnepanelen aangevraagd? Dan controleren wij de geschiktheid van jouw woning allereerst op afstand met geavanceerde software. Als jouw woning geschikt is voor het opwekken van zonne-energie dan ontvang je een e-mail waarmee je aanmelding bevestigd wordt. Dit is geheel kosteloos. Vervolgens ontvang je een offerte van de geselecteerde zonnepanelen leverancier in jouw gemeente.
  4. Heb je spouwmuur- en/of vloerisolatie aangevraagd? Al dan niet met zonnepanelen? Dan ontvang je van ons een e-mail waarmee je een onafhankelijk huisbezoek kan inplannen op een dagdeel dat het jou schikt. Hiervoor wordt een eenmalige bijdrage van 29 euro gevraagd. Een onafhankelijk adviseur controleert of jouw woning goed en veilig geïsoleerd kan worden. Dit is géén verkoopgesprek. 
  5. Na het huisbezoek weet je óf en op welke manier jouw energierekening het best -en veilig- verlaagd kan worden. Alle  benodigde gegevens voor een offerte en eventuele subsidieaanvraag zijn opgenomen.
  6. Gekwalificeerde bedrijven bieden op het werk. Wij selecteren partijen met de laagste prijs én de beste klanttevredenheid. Je ontvangt dan vrijblijvende offerte(s) van de winnende bedrijven. 
  7. Je besluit zelf of je akkoord bent waarna de klus binnen 9 weken wordt uitgevoerd.
  8. Steekproefsgewijs worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Wij houden je tijdens het traject op de hoogte van de voortgang. En heb je vragen? Dan mag je altijd bellen of e-mailen: 023-5836936 of info@winstuitjewoning.nl. Wij organiseren regelmatig informatieavonden in de gemeentes waar een actie loopt. Benieuwd of er een avond in uw gemeente gehouden wordt? Bekijk het hier