Wil je ook besparen op je energierekening?

Met de stijgende energiekosten is het slim om je woning zo snel mogelijk te laten isoleren. Als huurder ben je daarvoor vaak afhankelijk van je verhuurder. Om verhuurders te stimuleren, is de gemeente Amsterdam een inkoopactie gestart. Jij speelt daar een belangrijk rol in. Doe je mee?

De actie is afgelopen!

De actie is helaas afgelopen. Je kunt je verhuurder niet meer vragen om te verduurzamen.

Heb je niet mee kunnen doen? Check dan deze tips:

Motiveer je verhuurder om te verduurzamen

Dit is de eerste stap naar besparen op je energierekening

Zo pak je dat aan

Je kunt meedoen aan deze actie als je huurt van een particulier.

Vraag hier het standaardbericht aan voor je verhuurder

We vragen je e-mailadres zodat we je een voorbeeldmail en het standaardbericht kunnen toesturen. Zo maken we het informeren van je verhuurder zo makkelijk mogelijk. We benoemen alle voordelen voor de verhuurder en linkjes waar meer informatie te vinden is.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
We gebruiken je gegevens eenmalig voor het toesturen van het standaardbericht. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je gegevens naar aanleiding van ons privacybeleid.

Dit zijn de verduurzamingsmogelijkheden die beschikbaar zijn tijdens deze actie:

Wat gaat mij dit per maand kosten/opleveren?

Zoals je hieronder ziet ga je direct besparen op je energierekening wanneer je woning verduurzaamd wordt. 

Disclaimer: Bovenstaande bedragen zijn gemiddeld, hiervoor is de rekenmethode van de Huurcommissie gebruikt. De informatie over de prijzen en gemiddelde m² zijn gebaseerd op cijfers van Milieu Centraal en Winst uit je woning. Hier kunnen geen rechten aan verbonden worden.

Meer over !WOON

We werken hiervoor samen met !WOON, een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk voor huurders, eigenaar bewoners en woningzoekenden.
Samen met bewoners werken ze al 30 jaar aan een prettig, goed onderhouden en betaalbaar thuis voor iedereen.
Ook voor relevante informatie en advies rondom woningisolatie kun je bij hen terecht.

Wat verduurzamen je kan opleveren

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.