Er vinden momenteel geen informatieavonden plaats.

Meld je dan nu aan voor een informatieavond!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil mij graag aanmelden voor:*
Naam*

Het programma

Tijdens de informatieavond vertellen wij je alles over de gezamenlijke inkoopactie, over de energiebesparingsmaatregelen en over subsidies en financiering. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Sluit aan bij de online informatieavond!

26 oktober
19:45u - 20.45u

Locatie:
Webinar
(online)

Wil je meer weten over de inkoopactie of heb je andere vragen? Kom dan naar een informatieavond! Je komt daar alles te weten over de inkoopactie, de isolatiemaatregelen, subsidies en financieringen. 

Je kunt alleen meedoen met deze actie als je eigenaar bent van een grondgebonden eengezinswoning in Amsterdam of een brief hebt ontvangen van de gemeente.

Alvast meer lezen over deze inkoopactie?

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.