Haal winst uit je woning in de gemeente Baarn

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met de gemeente Baarn helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

De acties van dit moment

Er loopt een inkoopactie in gemeente Baarn. Je kunt je alleen aanmelden voor de actie als je een brief of mail hebt ontvangen van de gemeente.

Actie loopt t/m 31 maart

Gezamenlijke inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Koop gezamenlijk zonnepanelen en isolatiemaatregelen.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. Op jouw verzoek helpen we je met het aanvragen van de subsidie op isolatiemaatregelen.

In samenwerking met gemeente Baarn

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Baarn wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.