Haal winst uit je woning
in gemeente Bergen

Steeds meer woningeigenaren nemen energiebesparingsmaatregelen zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Zo besparen ze flink op hun energierekening. We helpen je daar in samenwerking met gemeente Bergen graag bij.

De acties van dit moment

Er lopen 2 acties in gemeente Bergen. Je kunt je alleen aanmelden voor de actie waarover je een brief of mail hebt ontvangen van de gemeente.

Actie loopt t/m 16 juli

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor maatregelen die je via de actie afneemt. 

Goed om te weten: Je kunt alleen meedoen met deze inkoopactie wanneer je een brief hebt ontvangen van de gemeente.

 

Actie loopt t/m 16 juli

Extra bijdrage van maximaal € 5.000,- om je huis te isoleren

Je ontvangt een bijdrage van maximaal
€ 5.000,- om isolatiemaatregelen te kopen.

Tijdens deze actie kun je isolatieglas, vloerisolatie en spouwmuurisolatie kopen. Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de maatregelen die je afneemt ontvang je maximaal € 5.000,- isolatiebijdrage. 

Goed om te weten: Je kunt alleen meedoen met deze actie wanneer je een brief hebt ontvangen van de gemeente.

De acties van dit moment

Er lopen verschillende acties in gemeente Tubbergen. Je kunt je alleen aanmelden voor de actie waarover je een brief of mail hebt ontvangen van de gemeente.

Actie loopt t/m 31 maart

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Koop zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je met het aanvragen van de subsidie op isolatiemaatregelen en een hybride warmtepomp.

Goed om te weten: Je kunt alleen meedoen met deze inkoopactie wanneer je een brief hebt ontvangen van de gemeente.

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Op jouw verzoek helpen we je met het aanvragen van de subsidie op isolatiemaatregelen en de hybridewarmtepomp.

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

 

In samenwerking met gemeente Bergen

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Bergen wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.