Hoe zit het met de krapte op het elektriciteitsnet? Merk ik daar iets van in de gemeente Medemblik? - Winst uit je Woning

Momenteel hebben alle provincies in Nederland te maken met krapte op het elektriciteitsnet. Woon je in de gemeente Medemblik, dan zul je vooralsnog geen probleem ervaren bij het afnemen van stroom.

Een nieuwe aansluiting op het stroomnetwerk voor particulieren is nog steeds mogelijk. Bij het terugleveren van stroom uit zonnepanelen kunnen wel problemen ontstaan. Dit is erg afhankelijk van de totale hoeveelheid teruggeleverde stroom in een straat of wijk. Wil je weten of er terugleverproblemen zijn op jouw adres, dan kun je dat met deze online tool checken.

Wanneer worden de problemen opgelost?
Liander werkt hard aan het verzwaren van het stroomnetwerk. De komende jaren staan een reeks uitbreidingen gepland. Wil je weten welke werkzaamheden er op jouw adres zijn gepland? Kijk dan hier.

Heb je vragen over de krapte op het elektriciteitsnet voor jouw woning? Neem dan contact op met netbeheerder Liander via deze link.

Deel online

[addtoany]
To top