Ik heb de brief over de inkoopactie niet ontvangen. Kan ik alsnog meedoen met de actie? - Winst uit je Woning

Is je woning een monument, of ben je lid van een VvE? Dan kan het zo zijn dat je geen brief hebt ontvangen van gemeente Oss. Het aanbod van de inkoopactie is helaas niet geschikt voor VvE’s en monumenten.

Voor VvE’s is gemeente Oss aangesloten bij het VTCB (VvE Transitiecentrum Brabant), bekijk het aanbod op de website van VTCB.

Voor woningeigenaren van monumenten is er ook een aanbod in gemeente Oss. Op het nieuwe ‘Loket Duurzame Monumenten’ staat het aanbod van gemeente Oss in samenwerking met Monumentenwacht Noord-Brabant.

Huur je een huis? Ook dan ontvang je geen brief. We adviseren om contact op te nemen met je verhuurder om afspraken te maken over grote energiebesparende maatregelen. Kleine maatregelen kun je zelf doorvoeren. Deze worden niet aangeboden tijdens de inkoopactie, maar een gratis energiecoach aan je eigen keukentafel kan je wel helpen om te starten met energie besparen. Plan hier een afspraak met een energiecoach.

Ook inwoners van de Schadewijk en Herpen hebben geen brief ontvangen. Woon je in Herpen of de
Schadewijk? Ook dan kun je meedoen met de actie. Vul je postcode in en meld je aan.

Maar je kunt ook nog enkele maanden wachten tot meer duidelijk is hoe Schadewijk en Herpen aardgasvrij worden. De gemeente werkt op dit moment aan aparte plannen om inwoners van Schadewijk en Herpen te helpen bij de uitvoering en financiering van isolatiemaatregelen voor woningen die daar ‘van het gas afgaan’. Meer info over aardgasvrij vind je op www.oss.nl/aardgasvrij. Daarnaast kun je een mail sturen naar aardgasvrij@oss.nl. Je ontvangt dan de e-mailnieuwsbrief die we in de loop van dit jaar gaan verzenden. Ook kun je via dat e-mailadres je vragen stellen. 

Deel online

[addtoany]
To top