Ik wil mijn ruiten laten vervangen door isolatieglas. Hoe kan ik hier een offerte voor krijgen? - Winst uit je Woning

Nadat je jouw aanmelding voor een vrijblijvende offerte hebt afgerond via onze website, vragen we je om jouw glasmaten aan ons door te geven. Mocht je een afspraak willen maken voor een huisbezoek voor isolatieglas, dan meet de onafhankelijke adviseur alleen de maten op. Hij of zij geeft je geen advies. De kosten voor het huisbezoek bedragen eenmalig € 29 euro. Je kunt de glasmaten uiteraard ook zelf invullen via de link die je per mail ontvangt na je aanmelding.

Op basis van je gegevens wordt er een indicatieprijs berekend. Bij een voorlopig akkoord komt de glaszetter vrijblijvend bij je langs. Hij kan vanuit zijn expertise advies geven over jouw ruiten in jouw situatie. Na dit bezoek ontvang je binnen 2 à 3 werkdagen de definitieve offerte per mail. Je beslist zelf of je akkoord gaat. Vervolgens wordt het glas voor je besteld. Je bepaalt in overleg met de glaszetter wanneer je de werkzaamheden laat uitvoeren.

Is de klus uitgevoerd en komt jouw maatregel in aanmerking voor de ISDE-subsidie? Dan regelen wij gratis de subsidieaanvraag voor je.

Deel online

[addtoany]
To top