Waar moet ik rekening mee houden als ik binnenmuurisolatie laat plaatsen? - Winst uit je Woning
  1. Als er leidingen of radiatoren voor de huidige muur lopen, moeten deze verplaatst worden. Ook kan het nodig zijn om nieuwe leidingen achter de nieuwe wand te installeren.
  2. Verleggen van onder andere bedrading. Voor het verleggen van bestaande elektrische bedrading, stopcontacten en lichtschakelaars. En eventueel het toevoegen van extra stopcontacten of verlichtingspunten.
  3. Nadat de gipsplaten zijn geplaatst, kan het nodig zijn om de nieuwe wand te stucen voor een glad en naadloos resultaat.
  4. Zodra de stuc droog is, kan de nieuwe wand geschilderd worden in de gewenste kleur.
  5. Als er ramen in de buurt zijn, is het mogelijk dat bestaande gordijnrails of -roedes verplaatst moeten worden.
  6. Het is mogelijk dat het kozijn van een raam of deur naast de nieuwe wand opnieuw moet worden afgewerkt om een naadloze overgang te garanderen.
  7. Het is mogelijk dat aan de onderzijde van de nieuwe wand nieuwe plinten geplaatst moeten worden om de afwerking compleet te maken.
  8. Het is mogelijk dat de ventilatieopeningen in de nieuwe wand worden aangebracht, vooral als deze tegen een buitenmuur wordt geplaatst.
  9. Afhankelijk van het ontwerp en je wensen, kunnen er andere afwerkingselementen nodig zijn, zoals ingebouwde planken, verlichtingselementen, of speciale texturen.

Deel online

[addtoany]
To top