Wij maken het zowel uitvoerende partijen als woningeigenaren heel makkelijk energiemaatregelen te treffen.

Bijzonder aan onze grootschalige advies- en inkoopacties is dat wij heel ver gaan in het faciliteren van zowel uitvoerders/isolatiepartijen als woningeigenaren. Wij hebben de klantreis (van aanmelding tot en met opdrachtverstrekking) heel efficiënt georganiseerd, efficiënter dan dat isolatiebedrijven dat kunnen. Dit dankzij een verregaand geautomatiseerd klantcontactsysteem, onze Servicedesk en onze onafhankelijke adviseurs. Op die manier maken wij het zowel uitvoerders als woningeigenaren heel makkelijk om energiemaatregelen daadwerkelijk uit te voeren. Gemiddeld gaat 3% van doelgroep over tot het afnemen van energiemaatregelen. Na elke inkoopactie voeren wij een evaluatie uit onder alle mensen die zich voor de inkoopactie hebben ingeschreven en onder de deelnemende uitvoerende partijen. Deelnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8,3 en uitvoerende partijen met een 8.

Onze onafhankelijke adviseurs geven betrouwbaar advies én maken de offertes.

Verder is het zo dat onze onafhankelijke adviseurs van ons een vast bedrag per advies aan huis ontvangen. Hun inkomen is dus niet afhankelijk van het al of niet verstrekken van een opdracht door de klant. De adviseurs inspecteren aan huis of de door de woningeigenaar gewenste soort isolatie mogelijk is en brengt advies uit over de isolatiematerialen die in het betreffende geval het beste kunnen worden gebruikt. Eventuele fouten van adviseurs worden ook verrekend met hun vergoeding. Het zijn ook onze adviseurs die de offertes maken op basis van hun bevindingen uit het huisbezoek. Dat maakt ook de offertes betrouwbaar: onze adviseurs hebben immers geen baat bij het doorvoeren van meerwerk of het adviseren van een bepaald type isolatie.

Met één huisbezoek: onafhankelijk advies én offertes op maat van geselecteerde isolatiebedrijven.

Mensen hebben bij ons maar met één huisbezoek te maken, de selectie van uitvoerende partijen (per isolatiemaatregel) heeft dan al door ons plaatsgevonden. Woningeigenaren hoeven dus niet zelf bij meerdere partijen offertes aan te vragen. De offertes voor alle verschillende typen maatregelen (met een specifiek geselecteerde uitvoerder per afzonderlijke maatregel)  staan in concept klaar in ons systeem. Deze offertes worden op maat gemaakt met de input over de woning die de onafhankelijke adviseur heeft opgenomen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de te isoleren oppervlaktes en  materialen maar ook alle benodigde overige kostenposten zoals het plaatsen van ventilatieroosters, knipvoegherstel, ondergravingen en eventuele hoogwerkers. De offertes, per type isolatiemateriaal en uitvoerder, worden op maat opgesteld en doorgaans dezelfde dag nog per mail verzonden aan de woningeigenaar. De woningeigenaar kan vervolgens met twee muisklikken akkoord geven.

Deel online

Wegens een technische storing zijn wij momenteel helaas slecht bereikbaar. Stuur een mail naar info@winstuitjewoning.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Excuses voor het ongemak.