Winst uit je Woning - Gemeente Alkmaar
Contact

Gemeente Alkmaar

Maak nu gebruik van jouw waardebon!

Je kunt de waardebon gebruiken om het bedrag (min. €35,- en max. €70,-) van de energiebesparende producten die je na 1 januari 2020 hebt aangeschaft terug te vragen. Deze declaratie kun je bij Winst uit je woning indienen. De waardebon is te gebruiken voor een uiteenlopende lijst aan energiebesparende producten, zoals een waterbesparende douchekop of ledlampen. Ben jij benieuwd wat er verder nog mogelijk is? Door op meer informatie te klikken lees je meer over de waardebonnen. 

€ 699.855

aan budget is er over!

Start nu met besparen

Dien hier je waardebon in

Een product kopen

Via de post of e-mail heb je van jouw gemeente een brief met een persoonlijke waardebon ontvangen. Hiermee kun je minimaal €35,- tot maximaal € 70,- van de aanschafkosten voor energiebesparende producten terugvragen. Bekijk hier met welke producten je in aanmerking komt voor het gebruik van de waardebon. 

Verlaag gratis je energierekening

Je kunt bij alle winkels terecht zolang zij de energiebesparende producten verkopen. Hiernaast zie je een kaart met enkele winkels in jouw omgeving, je kunt de producten ook online bestellen. Hieronder vind je het stappenplan voor het gebruik van de waardebon voor de aankoop van één of meerdere producten:

  1. Lees de folder goed door en bekijk met welke producten jij je energierekening gaat verlagen.
  2. Bekijk hierboven de status van het beschikbare budget in jouw gemeente (op=op). Je kunt de waardebon uitgeven met een besteding vanaf minimaal €35,- tot maximaal €70,- aan energiebesparende producten.
  3. Schaf de producten aan in één bouwmarkt, zie de kaart hiernaast voor enkele bedrijven. Direct online bestellen is ook mogelijk. Bekijk de productlijst voor de mogelijkheden. 
  4. Ga naar waardebon indienen en dien digitaal een aankoopbewijs en jouw persoonlijke code in. Na controle ontvang je de korting op jouw bankrekening. Als je de producten nu hier aanschaft, kun je direct de code van jouw waardebon invoeren en hoef je de korting niet apart aan te vragen.

*Berg de kassabon goed op want Winst uit je woning of de gemeente kan nog tot 1 jaar later om de bon vragen ter controle.

Veelgestelde vragen

Het kan 8-12 weken duren voordat het bedrag wordt bijgeschreven op je rekening.
Het is mogelijk om 2 bonnen te in te sturen voor de aankoop van uw producten.
Nee, de waardebon moet in 1x worden uitgegeven. Indien je niet van het volledige waardebon bedrag gebruikt maakt, vervalt het resterende bedrag.
Hier kunnen twee redenen voor zijn. 1. Mogelijk heeft u uw IBAN niet goed ingevuld. Let erop dat uw IBAN identiek wordt ingevuld zoals op uw bankpas, dus met hoofdletters. 2. Het is niet mogelijk om de IBAN twee maal te gebruiken. De waardebon is adresgebonden.
Het is niet toegestaan om de waardebon van iemand anders in te dienen. De codes zijn adres gebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven.
Je kunt contact opnemen met onze Service Desk op 023-5836936.
De waardebon is geldig t/m 31-03-2021 en kan ingediend worden tot 31-03-2021
De meeste bouwmarkten geven aan of het product onderdeel is van de RRE- regeling, en dus in aanmerking komt voor de declaratie. Hier: https://winstuitjewoning.nl/waardebon lees je welke categorie├źn eronder vallen.
De geldigheid van de waardebon is gelinkt aan de startdatum van de actie. De producten moeten ook in dezelfde periode aangeschaft zijn. Het is niet mogelijk om oudere bonnen in te dienen.