Winst uit je Woning - Gemeente Oirschot
Contact

Gemeente Oirschot

Ontdek de voordelen van gezamenlijk inkopen

Je hebt een brief ontvangen van jouw gemeente om deel te nemen aan de gezamenlijke advies- en inkoopactie voor de energiebesparende maatregelen: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en waterzijdig inregelen. Door met een grote groep huiseigenaren in te kopen, zorgt Winst uit je woning ervoor dat de voorwaarden goed en de prijzen scherp zijn. Klik op meer informatie om meer te lezen over deze actie.

74.239

deelnemers gingen u voor!

Maak nu gebruik van jouw waardebon!

Je kunt de waardebon gebruiken om het bedrag (min. €35,- en max. €70,-) van de energiebesparende producten die je na 1 april 2020 hebt aangeschaft terug te vragen. Deze declaratie kun je bij Winst uit je woning indienen. De waardebon is te gebruiken voor een uiteenlopende lijst aan energiebesparende producten, zoals een waterbesparende douchekop of ledlampen. Ben jij benieuwd wat er verder nog mogelijk is? Door op meer informatie te klikken lees je meer over de waardebonnen. 

€ 262.244

aan budget is er over!

Start nu met besparen

Schrijf je in

Inschrijven inkoopactie

Welke maatregelen bieden wij aan in de inkoopactie?

Binnen deze inkoopactie bieden wij verschillende energiebesparende maatregelen aan. Afhankelijk van het bouwjaar van jouw woning, heb je in de brief een geschikt aanbod gekregen.

Veelgestelde vragen

Je komt in aanmerking voor subsidie als je twee of meer isolatiemaatregelen neemt. Deze moeten aan de eisen van de subsidieverstrekker (RVO) voldoen. Een belangrijke criteria hierbij zijn de minimale vierkante meters. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de RVO www.rvo.nl of op onze website onder het kopje Subsidie.
Wij kunnen de subsidie voor je aanvragen zodra je alle maatregelen (die in aanmerking komen voor de subsidie) via ons aanschaft. Hiervoor dien je ons eerst te machtigen. Zodra je het machtingsformulier per e-mail hebt ontvangen, zien wij (een papieren versie) graag ingevuld en ondertekend retour. Op het moment dat de werkzaamheden zijn afgerond ontvangen wij graag de documenten en foto’s die in de mail bij het machtigingsformulier vermeld staan. Deze kun je sturen aan info@winstuitjewoning.nl.
Er zal ongeveer binnen twee weken door de uitvoerende partij contact met je worden opgenomen voor het maken van een afspraak. De uitvoerders streven er naar om de werkzaamheden vervolgens binnen 8 tot 12 weken uit te voeren.
Helaas is zolder/dakisolatie geen onderdeel van de huidige inkoopactie. In het verleden hebben wij wel dakisolatie (van binnenuit) aangeboden. De eisen die hier vanuit de uitvoerders aan worden gesteld zijn erg streng. Hierbij komt ook nog eens dat dakisolatie via uitvoerende partijen erg prijzig is, je moet hierbij rekenen op ongeveer €100,- per m2. Vanwege deze reden is het niet mogelijk of interessant om dit collectief aan te bieden. Tegenwoordig is het vrij makkelijk om zelf je zolder met dakisolatie te isoleren. De kosten komen dan een stuk lager te liggen, dankzij de waardebon van jouw gemeente nog lager! Vandaar dat wij dit niet meer meenemen in onze adviezen.
Via ons inschrijfformulier kun je aangeven dat jouw interesse uit gaat naar zonnepanelen. Wij zullen jouw aanvraag dan controleren en doorsturen naar de zonnepanelen leverancier. Zij voorzien je van een vrijblijvende maatwerkofferte. In eerste instanatie gebeurt dit op afstand, op basis van geavanceerde satellietbeelden. Vind je de offerte interessant? Dan komen ze op bezoek om jouw dak op te meten en je verder te adviseren.
Mocht je een afspraak willen inplannen voor een huisbezoek voor isolatieglas, dan meet de adviseur alleen de maten op hij brengt geen advies uit. Dit kun je uiteraard ook zelf doen via de link die je per mail ontvangt. Je kunt de €29,- besparen zodra je geen interesse hebt in andere maatregelen waar de onafhankelijke adviseur voor langs kan komen. Op basis van de eerste gegevens wordt er een eerste offerte opgemaakt en verstuurd per e-mail. Bij een voorlopig akkoord komt de glaszetter vrijblijvend bij je langs. Hij kan vanuit zijn expertise een advies geven over jouw ruiten in jouw situatie. Na dit bezoek ontvang je binnen twee á drie werkdagen de definitieve offerte per mail. Je beslist op dit moment of je akkoord gaan en pas dan wordt het glas besteld!
Uiteraard kun je ook meedoen aan de gezamenlijke inkoopactie als je niet over een mobiel nummer en/of e-mailadres beschikt. In het aanvraagformulier kun je 06-00000000 invullen en bij het e-mailadres: jouwpostcode-jouwhuisnummer@winstuitjewoning.nl. In het opmerkingenveld kun je aangeven dat je de gegevens het liefst per post ontvangt. Wij controleren de aanvraag voor je en nemen zo nodig telefonisch contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op 023-583 6936. Wij staan telefonisch voor je klaar om de aanvraag samen met je door te lopen.
Als je niet over een computer beschikt dan kun je ook meedoen aan onze actie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 023-583 6936, dan lopen wij de aanvraag telefonisch met door. De offertes ontvangt je na het huisbezoek per post.

Uitvoerders

Wil jij uitvoerder worden tijdens een nieuwe actie?

Aanmelden als uitvoerder

Start nu met besparen

Dien hier je waardebon in

Een product kopen

Via de post of e-mail heb je van jouw gemeente een brief met een persoonlijke waardebon ontvangen. Hiermee kun je minimaal €35,- tot maximaal € 70,- van de aanschafkosten voor energiebesparende producten terugvragen. Bekijk hier met welke producten je in aanmerking komt voor het gebruik van de waardebon. 

Verlaag gratis je energierekening

Je kunt bij alle winkels terecht zolang zij de energiebesparende producten verkopen. Hiernaast zie je een kaart met enkele winkels in jouw omgeving, je kunt de producten ook online bestellen. Hieronder vind je het stappenplan voor het gebruik van de waardebon voor de aankoop van één of meerdere producten:

  1. Lees de folder goed door en bekijk met welke producten jij je energierekening gaat verlagen.
  2. Bekijk hierboven de status van het beschikbare budget in jouw gemeente (op=op). Je kunt de waardebon uitgeven met een besteding vanaf minimaal €35,- tot maximaal €70,- aan energiebesparende producten.
  3. Schaf de producten aan in één bouwmarkt, zie de kaart hiernaast voor enkele bedrijven. Direct online bestellen is ook mogelijk. Bekijk de productlijst voor de mogelijkheden. 
  4. Ga naar waardebon indienen en dien digitaal één aankoopbewijs en jouw persoonlijke code in. Na controle ontvang je de korting op jouw bankrekening. Als je de producten nu hier aanschaft, kun je direct de code van jouw waardebon invoeren en hoef je de korting niet apart aan te vragen.

*Berg de kassabon goed op want Winst uit je woning of de gemeente kan nog tot 1 jaar later om de bon vragen ter controle.

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veel gestelde vragen!