Iedereen doet wat

Winst uit je woning is één van de klimaatpartners van deze campagne. Met onze grootschalige advies- en inkoopacties helpen wij duizenden woningeigenaren met het verduurzamen van hun woningen en het opwekken van duurzame energie. Samen zetten wij ons in voor een duurzame samenleving. Met het aanbrengen van woningisolatie maak je niet alleen jouw woning duurzamer, maar kun je ook nog eens besparen. Met het plaatsen van zonnepanelen kun je je eigen duurzame energie opwekken.

Wil jij weten wat je kunt doen?

Klik hier om erachter te komen welke maatregelen jouw woning duurzamer kunnen maken en daarbij de energierekening van jouw woning sterk kunnen verlagen. Je kunt vervolgens van ons een vrijblijvend advies aan huis ontvangen inclusief scherpe offertes voor de maatregelen die geschikt zijn voor jouw woning. De maatregelen staan hieronder toegelicht.

Subsidieregeling

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) in september weer beschikbaar gesteld. Concreet betekent dit dat als je twee isolerende maatregelen afneemt, je voor de subsidie in aanmerking komt. Op de website van het RVO  zijn alle voorwaarden van de maatregelen te vinden. Indien je via Winst uit je woning maatregelen afneemt, helpen wij je bij je aanvraag voor de subsidie.

Twijfel je of jouw woning geschikt is voor het toepassen van isolatiemaatregelen of zonnepanelen? Bel gerust met onze servicedesk op 023-5836936 of mail naar info@winstuitjewoning.nl en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Je kunt je ook direct vrijblijvend aanmelden en dan beoordelen de mogelijkheden voor jouw woning op afstand.

Vloer- en spouwmuurisolatie

Heb jij een kruipruimte die nog niet geïsoleerd is, of spouwmuren waar veel kou aan verloren gaat? Schrijf je dan bij ons in.
Nadat wij jouw inschrijving hebben verwerkt, ontvang je van ons een uitnodiging voor het inplannen van een huisbezoek met een onafhankelijk adviseur. De adviseur maakt dan een opname van de gewenste isolatiemaatregel en bepaalt of en wat de mogelijkheden tot isoleren zijn. De kosten voor dit bezoek zijn eenmalig €29,-. Dit is géén verkoopgesprek. Daarna ontvang je vrijblijvend van ons één of meerdere offertes van de uitvoerders die door ons door geselecteerd zijn.

HR++ glas

Indien je nog enkel glas in je woning hebt is het advies dit zo snel mogelijk te vervangen. Enkel glas is namelijk een grote bron van warmteverlies, zeker in de ruimtes die verwarmd worden. Hetzelfde geldt voor dubbelglas dat lek is, te herkennen aan condens dat tussen de bladen ontstaat. Het is erg simpel om via Winst uit je woning vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij sturen je een link zodat je de glasmaten kan invoeren van de ruiten die je wenst te vervangen. Hierna ontvang je van ons een eerste offerte. Dit geeft een goed beeld van de kosten voor het vervangen van de ruiten. Hierna komt de glaszetter altijd nog bij je inmeten. Tijdens het inmeten zal de glaszetter bepalen welke dikte HR glas verantwoord is om in jouw kozijnen te plaatsen.

Zonnepanelen

Wil jij ook direct beginnen met besparen op je energierekening en beginnen met het opwekken van je eigen, duurzame energie? Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden, terwijl de kwaliteit van de panelen sterk verbeterd is. Zonnepanelen zijn daarom een zeer interessante maatregel. Zodra de panelen geïnstalleerd zijn, draag je direct bij aan de energietransitie. De kosten van zonnepanelen beginnen meestal bij €3.500 inclusief installatie en zijn in 6 tot 8 jaar terugverdiend. Tegenwoordig gaan de panelen wel zo’n 25 jaar mee!  Bijkomend voordeel is dat je de 21% BTW op de aanschaf terugkrijgt van de Belastingdienst.