Haal winst uit je woning in de gemeente Maassluis

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met de gemeente Maassluis helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment een Energiebespaardienstactie in de gemeente Maassluis.

Actie is helaas afgelopen

Gratis hulp van de Energiebespaardienst bij het besparen op je energierekening

Het aantal bezoeken van de Energiebespaardienst is helaas op. Je kunt geen afspraak meer maken. 

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis hulp van de Energiebespaardienst bij het besparen op je energierekening

De energiebespaarcoaches van de Energiebespaardienst komen bij je langs om je te helpen met besparen op je energierekening.

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit bezoek geeft de energiebespaarcoach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

Ze brengen onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau. De energiebespaarcoach helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv-ketel.

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Extra bijdrage van maximaal € 2.000,- om je huis te isoleren

Je ontvangt een bijdrage van maximaal
€ 2.000,- om isolatiemaatregelen te kopen.

Tijdens deze actie kun je isolatieglas, vloerisolatie en spouwmuurisolatie kopen. Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de maatregelen die je afneemt ontvang je maximaal € 2.000,- isolatiebijdrage.

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gezamenlijke inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Koop gezamenlijk zonnepanelen, isolatiemaatregelen en een hybride warmtepomp.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Op jouw verzoek helpen we je met het aanvragen van de subsidie op isolatiemaatregelen.

Winst uit je woning - LED lamp

Actie loopt t/m 31 december

Wissel je waardebon van de energiebespaarcoach in voor energiebesparende producten

De huidige Energiebespaardienstactie is afgelopen. Je kunt nog wel je waardebon inwisselen.

Met de waardebon kun je besparen op je energierekening door energiebesparende producten te kopen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Je kunt direct afrekenen met je waardebon voor energiebesparende producten of LED lampen zonder het bedrag zelf voor te schieten. 

31 januari start een nieuwe Energiebespaardienstactie.

 

In samenwerking met gemeente Maassluis

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Maassluis wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.