Samenwerking met isolatie- en installatiebedrijven

Wij werken graag met jouw isolatie- of installatiebedrijf samen voor de inkoopactie 
Winst uit je woning is de grootste intermediair van duurzame maatregelen in Nederland. Dit houdt in dat wij samenwerken met gemeenten en uitvoerders om bewoners te ontzorgen en het verduurzamingsproces van hun huizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voordat een advies- en inkoopactie van start gaat, wordt er door ons een uitgebreide marktuitvraag georganiseerd waar alle geïnteresseerde partijen (landelijk en lokaal) aan deel kunnen nemen. Uiteraard kun je jouw bedrijf aanmelden voor meerdere maatregelen.

Wij nemen alles uit handen van de isolatie- en installatiebedrijven. Jouw bedrijf hoeft alleen tijd te investeren in de selectieprocedure en de uitvoering. Het klantcontact en advies vooraf verloopt dus geheel via Winst uit je woning.

Meer dan 190 isolatie- en installatiebedrijven gingen je al voor.

Het verloop van de samenwerking

  1. Voor maatregelen waarbij een technische opname nodig is, wordt deze door de adviseurs van Winst uit je woning uitgevoerd. Vanuit jou is er dus geen huisbezoek nodig. Je hoeft hier dus geen kosten voor te maken.

  2. Winst uit je woning voorziet de deelnemer van een passend advies.

  3. Winst uit je woning verstuurt de deelnemer vervolgens namens jouw bedrijf een offerte op maat.

  4. De ondertekende opdracht wordt vervolgens naar jou verstuurd en met alle bestekken aangeleverd inclusief foto’s en technische specificaties.

  5. Na uitvoer stuur jij direct een factuur naar de deelnemer.

  6. Winst uit je woning factureert de vergoeding direct naar jouw bedrijf.

Werkwijze voor zonnepanelen

Over Winst uit je woning

De afgelopen tien jaar heeft Winst uit je woning samen met een kleine honderd gemeenten advies- en inkoopacties, Wijk Advies Trajecten en waardebonacties opgezet en stapsgewijs verbeterd. In de afgelopen drie jaar zijn er vrijwel 1,5 miljoen brieven verstuurd. In deze drie jaar heeft Winst uit je woning 140 inkoopacties georganiseerd waaraan ruim 70.000 bewoners hebben meegedaan. In totaal hebben al ruim 150.000 mensen meegedaan aan onze inkoopacties.

Een belangrijk deel van onze dienstverlening bestaat uit de werving en onafhankelijke advisering van zeer grote aantallen woningeigenaren. 

Het grootste deel van onze dienstverlening bestaat echter uit het het maken van offertes en bestekken voor probleemloze uitvoering van de klussen door lokale uitvoerders. Naast effectieve communicatiestrategieën hebben wij de processen rondom woningverduurzaming grotendeels geautomatiseerd waardoor proceskosten laag zijn.

Als intermediair zorgen wij voor efficiënte samenwerking tussen gemeenten, onafhankelijke adviseurs, door ons geselecteerde (lokale) installatie- en isolatiebedrijven en woningeigenaren.Een aantal uitvoerders waarmee wij samenwerkenContact

Heb jij interesse om mee te doen? Wij komen graag met je in contact. Meld je hierboven aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Jary Kooijman door te  mailen naar jary@winstuitjewoning.nl of te bellen naar 06-152 37131.