Voor uitvoerders

Voor onze grootschalige advies- en inkoopacties zijn wij altijd op zoek naar nieuwe isolatie- en installatiebedrijven voor de maatregelen die wij aanbieden.

Wij werken graag met jouw isolatie- of installatiebedrijf samen voor de inkoopactie 

Winst uit je woning is de grootste intermediair van duurzame maatregelen in Nederland. Wij werken samen met gemeenten om huiseigenaren te ontzorgen bij de afname en uitvoering van woningisolatie, zonnepanelen, isolerend glas en warmte-installaties. Winst uit je woning voorziet particulieren van een passend advies en offertes op maat. De opdrachten die hieruit voort komen zijn probleemloos uit te voeren en kunnen direct naar de klanten worden gefactureerd.


Over Winst uit je woning

Al meer dan 9 jaar organiseren wij deze inkoopacties en wij hebben ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar hebben we meer dan 100.000 m2 isolatie laten aanbrengen en is 2,5% van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland via ons aangeschaft. Door een sterk geautomatiseerd proces zijn wij in staat om met een klein team deze enorme aantallen te verwerken, zonder daarvoor op kwaliteit in te boeten.


Heb jij interesse om mee te doen? Wij komen graag met je in contact. Meld je hierboven aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Jary Kooijman door te  mailen naar jary@winstuitjewoning.nl of te bellen naar 06-152 37131.

Het verloop van de actie:
  1. Winst uit je woning zorgt samen met gemeenten voor de werving van klanten. Alleen al in 2020 worden hiertoe 700.000 woningeigenaren per post aangeschreven vanuit ruim 60 gemeenten.
  2. Op basis van deze mailings schrijven ruim 60.000 geïnteresseerden zich in bij ons voor één of meerdere maatregelen.
  3. Voor maatregelen waarbij een technische opname nodig is, wordt deze door de adviseurs van Winst uit je woning uitgevoerd. Vanuit jou is er dus geen huisbezoek nodig, hier hoef je dus geen kosten voor te maken.
  4. Winst uit je woning voorziet de deelnemer van een passend advies.
  5. Winst uit je woning verstuurt de deelnemer vervolgens namens jouw bedrijf een offerte op maat.
  6. De ondertekende opdracht wordt vervolgens naar jou verstuurd en met alle bestekken aangeleverd inclusief foto’s en technische specificaties.
  7. Na uitvoer stuur jij direct een factuur naar de deelnemer.
  8. Winst uit je woning factureert de vergoeding direct naar jouw bedrijf.

Het klantcontact en advies vooraf verloopt dus geheel via Winst uit je woning, wij nemen dit volledig uit handen! Voordat een advies- en inkoopactie van start gaat, wordt er door ons een uitgebreide marktuitvraag georganiseerd waar alle geïnteresseerde partijen (landelijk en lokaal) aan deel kunnen nemen. Uiteraard kun je jouw bedrijf aanmelden voor meerdere maatregelen. Meer dan 100 isolatie- en installatiebedrijven gingen je al voor. Hiernaast vind je een aantal van de partijen waar wij mee hebben gewerkt.