Voor verkooppunten

Voor onze waardebonacties zijn wij altijd op zoek naar nieuwe deelnemende winkels.


Wij vermelden je graag als verkooppunt voor de waardebonactie

Schrijf jouw winkel in voor de waardebonactie. Wij plaatsen jouw winkel na jouw aanmelding op een kaart op de gemeentepagina van onze website. Zo weten klanten uit jouw gemeente dat ze bij jou terecht kunnen voor het kopen van energiebesparende producten.


Over Winst uit je woning

De afgelopen jaren heeft Winst uit je woning succesvol waardebonacties georganiseerd in ruim 80 gemeenten, met meer dan 100 lokale uitvoerders en ruim 60.000 deelnemende woningeigenaren. In het aankomende jaar helpt Winst uit je woning woningeigenaren in ruim 70 gemeenten om, naast de grootschalige inkoop van isolatiemaatregelen en zonnepanelen, ook kleine energiebesparingsproducten te kopen. Het doel is om deze woningeigenaren te helpen hun energierekening te verlagen, hun wooncomfort te verhogen én lokale vraag naar energiebesparende producten voor winkeliers te creëren.


Heb jij interesse om met ons samen te werken? Wij komen graag met je in contact. Meld je hierboven aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Lisa Theijsmeijer door te mailen naar lisa@winstuitjewoning.nl of te bellen naar 023 583 6936.

Hoe het werkt

Woningeigenaren kunnen bij aangesloten winkels energiebesparende producten aanschaffen. Vervolgens dienen zij de waardebon en het aanschafbewijs via de website van Winst uit je woning in. Winst uit je woning controleert de indiening en zorgt samen met de gemeente dat het bedrag na goedkeuring van de indiening op de rekening van de bewoner wordt gestort. De indiening is voor woningeigenaren heel eenvoudig, aangesloten winkels hoeven niets te doen.

Hiernaast zie je een greep uit ons partnerbestand.

De rol van Winst uit je woning

Winst uit je woning coördineert het project en handelt vragen van bewoners af. Winst uit je woning helpt woningeigenaren al negen jaar bij het verlagen van hun energierekening door op zeer grote schaal isolatiemateriaal en zonnepanelen in te kopen. Door deze inkoop bij lokale partijen te doen, zorgt Winst uit je woning voor een stimulans van de lokale economie.