Voor verkooppunten

In samenwerking met gemeenten organiseert Winst uit je woning waardebonacties voor de bewoners. Zij krijgen een waardeboncode ter waarde van €50,-, €70,- of €80,- en kunnen daarmee energiebesparende producten kopen. De bewoners kunnen de code online indienen of bij een winkel en vervolgens het geld terugvragen. Op de gemeentepagina staat een kaart met de deelnemende winkels.

Voor onze waardebonacties zijn wij altijd op zoek naar nieuwe deelnemende winkels. Dus verkoop je energiebesparende producten, zoals tochtstrips, radiatorventilatoren en LED lampen?Verkooppunt tijdens de waardebonactie

Wij vermelden je graag als verkooppunt voor de waardebonactie

Schrijf jouw winkel in voor de waardebonactie. Wij plaatsen jouw winkel na jouw aanmelding op een kaart op de gemeentepagina van onze website. Zo weten klanten uit jouw gemeente dat ze bij jou terecht kunnen voor het kopen van energiebesparende producten.

Over Winst uit je woning

De afgelopen tien jaar heeft Winst uit je woning samen met een kleine honderd gemeenten advies- en inkoopacties, Wijk Advies Trajecten en waardebonacties opgezet en stapsgewijs verbeterd. In de afgelopen drie jaar zijn er vrijwel 1,5 miljoen brieven verstuurd. In deze drie jaar heeft Winst uit je woning 140 inkoopacties georganiseerd waaraan ruim 70.000 bewoners hebben meegedaan. In totaal hebben al ruim 150.000 mensen meegedaan aan onze inkoopacties.

Een belangrijk deel van onze dienstverlening bestaat uit de werving en onafhankelijke advisering van zeer grote aantallen woningeigenaren. 

Het grootste deel van onze dienstverlening bestaat echter uit het het maken van offertes en bestekken voor probleemloze uitvoering van de klussen door lokale uitvoerders. Naast effectieve communicatiestrategieën hebben wij de processen rondom woningverduurzaming grotendeels geautomatiseerd waardoor proceskosten laag zijn.

Als intermediair zorgen wij voor efficiënte samenwerking tussen gemeenten, onafhankelijke adviseurs, door ons geselecteerde (lokale) installatie- en isolatiebedrijven en woningeigenaren.

Contact

Heb jij interesse om met ons samen te werken? Wij komen graag met je in contact. Meld je hierboven aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Lisa Theijsmeijer door te mailen naar lisa@winstuitjewoning.nl of te bellen naar 023 583 6936.