Onderstaande foto’s laten zien hoe u een gestucte buitenmuur kunt herkennen

Stagiaire Marketing & Communicatie in Haarlem

Op zoek naar de super leuke en leerzame Marketing & Communicatie stage in Haarlem? Wij willen jou graag in ons team! Bij ‘Winst uit je woning’ werken wij aan de verduurzaming van Nederland. Wij organiseren grootschalige gezamenlijke inkoopacties voor woningisolatie en zonnepanelen. Dit doen wij door slimme marketing, kraakheldere communicatie en een super strak ingericht CRM systeem. Mogelijk binnenkort nog effectiever samen met jou.

Wat kunnen wij je bieden?
‘Duurzaamheid’ geniet de laatste jaren zeer veel interesse. Desondanks vergt het uitlokken van een investering in duurzaamheid een uitgekiende strategie en vlekkeloze uitvoering. Dit is waar wij goed in zijn. Wij kunnen jou wegwijs maken in de positieve en negatieve beweegredenen van particulieren en bedrijven. We laten je meedraaien met echte grootschalige promotieacties van begin tot einde. Elke promotieactie genereert telkens ruim 1500 deelnemers en 400 betalende klanten met een omzet van ongeveer 500.000 euro. Omdat wij het effect van alle communicatieactiviteiten monitoren krijg je diepgaand inzicht in de effecten van de ingezette middelen. Hiermee kun je jouw opleiding in de praktijk meemaken en jezelf ontwikkelen.

Na je stage kun je zelfstandig marketing en communicatietrajecten opzetten inclusief de bijbehorende achterliggende bedrijfsvoering.

Wat zoeken wij in jou?
Je bent een zelfstandige vierdejaars student (HBO of Universiteit) Communicatie / Marketing. Je bent erg handig met Word Press, Facebook, Google Adwords, illustratie software en je kunt makkelijk leesbare en informatieve stukken schrijven of wil dit leren.

Wij willen jou een rol geven om de communicatie naar leads en klanten stapsgewijs te optimaliseren. We willen je een belangrijke rol laten spelen in de communicatiestrategie naar bestaande klanten in onze database.

Een analytisch én creatief persoon met humor en een gezonde werkhouding past goed in het team.

Concrete werkzaamheden:

  • Aanpassen van de website voor nieuwe inkoopacties;
  • Schrijven van aantrekkelijke informatieve stukjes voor in nieuwsbrieven en facebook;
  • Online marketingacties via facebook en Adwords;
  • Verbeteren van de effectrapportages van de acties (analyse en aanbevelingen);
  • Verbeteren en uitvoeren van het bestaande communicatieplan;
  • Verbeteren van de ‘flow’ van de klant door het gehele inkoopproces (middels het CRM systeem).
  • Het verbeteren van de brochures en flyers ed.

Je stage:

  1. Je zit bij ons op kantoor in Haarlem.
  2. De werktijden en dagen stemmen we in overleg af. Het betreft een stage voor 32 tot 36 uur per week voor 5-6 maanden.
  3. Wij bieden je een passende stagevergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur ons een korte heldere e-mail naar info@winstuitjewoning.nl en we nemen contact met je op.