Wat is de waardebonactie?

In het kader van de RREW organiseren we samen met verschillende gemeenten waardebonacties voor bewoners. Bewoners krijgen een waardebon cadeau met een variërende waarde tussen de €50,- en €100,- . Met deze waardebon kunnen zij energiebesparende maatregelen kopen. Voor deze actie zijn we altijd op zoek naar nieuwe deelnemende winkels, waar zij de waardebon kunnen besteden.

Hoe werkt het als ik me aanmeld als verkooppunt?

Nadat jij je winkel aanmeldt als verkooppunt, plaatsen wij deze op de kaart die wordt laten zien op de gemeentepagina op onze website. Zo weten klanten uit jouw gemeente dat ze bij jou terecht kunnen voor het kopen van energiebesparende producten. Klanten hoeven niet te kunnen betalen met de waardebon. Nadat zij het product in je winkel hebben gekocht, uploaden zij hun bonnetje via onze website waarna wij het geld terug storten. Jij hebt hier dus verder geen omkijken naar.

Winst uit je woning: samen versnellen we de energietransitie

Bij Winst uit je woning maken we werk van verduurzaming. In samenwerking met onze partners, gemeenten, adviseurs en uitvoerders, versnellen we de energietransitie, door mensen te stimuleren om thuis op energie te besparen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Dat doen we al meer dan 10 jaar, en met succes.

We organiseren effectieve acties met schaalgrootte: die variëren van gezamenlijke inkoopacties, tot waardebon campagnes of het geven onafhankelijk advies aan huis. Wat ons uniek maakt is dat we met zoveel uitvoerders samenwerken. Wij nemen veel werk uit handen. Bewoners besparen geld en tijd, doordat ze erop kunnen vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. En als uitvoerders met ons samenwerken winnen ook zij enorm veel tijd. Zij krijgen van ons geen leads, maar getekende opdrachten. Waardoor ze kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: hun vakwerk. En ook zo maken we dus werk van verduurzaming.

Heb je nog vragen?
We helpen je graag!

Heb je interesse om mee te doen, maar heb je eerst nog een paar vragen? Neem gerust contact op met Lisa: