Contact

Over de vouchers

Je kunt de voucher gebruiken om het bedrag van de energiebesparende producten terug te vragen. De producten kun je online bij de bouwmarkt kopen en de declaratie kun je vervolgens bij Winst uit je woning indienen. Bekijk hier welke producten in aanmerking komen voor de declaratie met jouw voucher. 

Over de vouchers

Je kunt de voucher gebruiken om het bedrag van de energiebesparende producten terug te vragen. De producten kun je online bij de bouwmarkt kopen en de declaratie kun je vervolgens bij Winst uit je woning indienen. Bekijk hier welke producten in aanmerking komen voor de declaratie met jouw voucher. 

Winst uit je Woning -

Unieke korting op energie besparingsmaatregelen

Heb jij een brief ontvangen met een persoonlijke voucher code? Dan kun je korting ontvangen voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen in huis. Op basis van jouw unieke code op basis van jouw adresgegevens, plus een aankoopbewijs van het product kun je maximaal €70,- euro retour ontvangen. Het gaat hierbij om besparingsproducten zoals tochtstrips, een waterbesparende douche en isolatiemateriaal voor vloeren en daken. Bekijk hier de subsidievoorwaarden. Lees hier meer over de diverse producten die gekocht kunnen worden. De producten kunnen online gekocht worden bij diverse bouwmarkten. Je kunt alleen een vergoeding krijgen van jouw aankoop van energiebesparende producten zolang er in jouw gemeente nog subsidie is.

Als subsidie op is, dan is de voucher niets meer waard.

Wat moet je doen?

Hieronder vind je het stappenplan voor het gebruik van de voucher voor de aankoop van energiebesparende producten.

  1. Klik hier om te zien welke producten in aanmerking komen voor het gebruik van de voucher. Koop een energiebesparend product via een van de aangesloten webshops of bij één van de verkooppunten bij jou in de buurt. In verband met de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid, is het verstandig de energiebesparend producten via de webshop van de aangesloten bouwmarkt aan te schaffen, en niet bij een filiaal in de buurt. 
  2. Na aanschaf van je producten kun je met jouw vouchernummer, de kassabon of factuur hier indienen om onder de gestelde voorwaarden het aankoopbedrag terug te ontvangen. Je kunt de vouchercode eenmalig en op maximaal één kassabon indienen. Als niet het hele bedrag wordt gedeclareerd, komt het restbedrag te vervallen.
  3. Het indienen van de voucher duurt niet lang, het zijn een aantal simpele stappen. Houd de volgende gegegevens bij de hand bij het indienen van de declaratie:
  • Jouw vouchercode welke in de gemeentebrief vermeld staat;
  • De kassabon of factuur waarop vermeldt staat welke energiebesparende product(en) je hebt aangeschaft;
  • Je persoonsgegevens;
  • Je IBAN bankrekeningnummer waarop je het bedrag retour wil ontvangen.
  1. Staat jouw bouwmarkt niet in de lijst? Geen probleem. Vul dan ‘overig’ in. Tijdens in het indienen van de declaratie vragen we je een aanvullende verklaring in te vullen. Deze is nodig om te bevestigen dat er daadwerkelijk producten zijn gekocht die onder de zogenoemde RRE regeling vallen en je het geld terug kan ontvangen. Zonder deze verklaring kan de declaratie niet verwerkt worden. Zodra je de verklaring hebt, kun je weer verder gaan via de link die je ontvangt en de declaratie afronden. Klik hier om de verklaring te downloaden, deze kunt u dan direct laten ondertekenen door de winkel.
  2. Na het afronden van je declaratie, controleren wij jouw gegevens in samenwerking met de gemeente. Indien de declaratie goedgekeurd wordt ontvang je binnen enkele weken je aankoopbedrag terug. Je wordt natuurlijk over de status van je aanvraag geïnformeerd.
  3. Indien wij vragen hebben nemen wij mogelijk contact met je op. Het is daarom belangrijk dat je de juiste contactgegevens meestuurt, zodat we je bij vragen kunnen bereiken.

Klik hier om je voucher in te dienen

*Berg de bon goed op want Winst uit je woning of de gemeente kan nog tot 1 jaar later om de bon vragen ter controle. 

Waar kun je de voucher online besteden?

 

 

Winst uit je Woning - Chat met ons