Contact

Waardebon verzilveren

Waardebon verzilveren

Waardebon direct verzilveren tijdens aankoop


Koop hier direct een energiebespaarbox met jouw waardebon. Je kunt kiezen uit drie bespaarboxen: één waarmee je jouw gasverbruik vermindert, één waarmee je jouw stroomverbruik vermindert en een combinatie van beide. Afrekenen doe je direct met de waardebon.

Kies je liever zelf welke energiebesparende producten je aanschaft? Dat kan natuurlijk ook. Plaats de producten, zoals radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en led-lampen, in jouw winkelmandje en reken af met de waardebon. 

Als je de waardeboncode invult, wordt automatisch gecontroleerd of er nog budget in jouw gemeente is. Als dit budget nog beschikbaar is, krijg je de energiebespaarbox of de energiebesparende producten gratis thuisgestuurd.

Kijk hier voor de veelgestelde vragen.

 

 

Schaf hier direct aan met de waardebon

Waardebon verzilveren na aankoop producten


Je kunt ook energiebesparende producten kopen bij een (online) winkel naar keuze, zoals een bouwmarkt. Nadat je de energiebesparende producten hebt aangeschaft, upload je hier jouw aanschafbewijs en verzilver je de waardebon. Na controle wordt het bedrag op je rekening teruggestort. 

De bouwmarkten zijn op de hoogte van de actie en kunnen jou adviseren over de producten die bij jou thuis het meest geschikt zijn. Check voor de zekerheid of er nog budget beschikbaar is via de link naar jouw gemeentepagina. Klik hiervoor onderaan deze pagina op jouw gemeente.

*Let op: voor de exacte productlijst in jouw gemeente, kun je op jouw gemeentepagina kijken. Deze pagina vind je door onderaan deze pagina op de naam van jouw gemeente te klikken. 

Kijk hier voor de veelgestelde vragen.

Hieronder hebben we in detail voor je op een rij gezet hoe je het bedrag terugvraagt.

Dien hier je waardebon in

Bedrag terugvragen na aanschaf energiebesparende producten

Als je de energiebesparende producten aanschaft en daarna het bedrag terugvraagt, is van belang dat je kijkt of er nog budget in jouw gemeente beschikbaar is. Dit zie je op jouw gemeentepagina (klik onderaan deze pagina op jouw gemeente). Op de productenlijst kun je zien voor welke energiebesparende producten je de waardebon kunt gebruiken. Na de aanschaf kun je eenvoudig je geld terugvragen. Dit werkt als volgt:

 1. Pak de volgende gegegevens erbij:
  • Het aanschafbewijs met daarop het bedrag en de energiebesparende producten die je hebt aangeschaft
  • Jouw waardeboncode (te vinden in de brief die je van de gemeente hebt gekregen)
  • Jouw persoonsgegevens
  • Het IBAN-bankrekeningnummer waarop je het bedrag retour wil ontvangen
 2. Upload hier het aanschafbewijs (max. 2), voer de gevraagde gegevens in en verstuur jouw declaratie
 3. Na het afronden van jouw declaratie, controleren wij jouw gegevens in samenwerking met de gemeente. Na goedkeuring ontvang je binnen enkele weken je aankoopbedrag terug. Wij informeren je graag over de status van jouw declaratie.

Hier hebben we alle voorwaarden voor je op een rij gezet.

* Berg de kassabon goed op want Winst uit je woning of de gemeente kan nog tot één jaar later ter controle om de bon vragen. 
** Staat jouw bouwmarkt niet in de lijst? Vul dan ‘overig’ in.