Haal winst uit je woning in de gemeente Winterswijk

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met de gemeente Winterswijk helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

Voor huurders

Er is nog €150.822,68 budget over!

Met de waardebon kun jij jouw energierekening verlagen door energiebesparende producten te kopen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Een overzicht van de producten vind je hier. Je kunt direct afrekenen met je waardebon of het bedrag terugvragen voor producten die je tussen 11 november 2021 en 31 juli 2022 hebt aangeschaft.

Let op! De waardebon is maar één keer te gebruiken en alleen voor huurders. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag. Wacht niet te lang want als het budget hieronder op is, is de waardebon niet meer geldig.

Vragen?
Heb je vragen? Of heb je hulp nodig bij het inwisselen van de waardebon? Het Centrum Duurzaam Winterswijk helpt je graag. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaamwinterswijk.nl/centrum.

Heb je vragen die het Centrum Duurzaam Winterswijk niet kan beantwoorden? Stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. Of bel met de helpdesk van Winst uit je woning. Te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 023-5836936.

Deze RREW waardebonactie is voorbehouden aan bedrijven die op basis van hun KvK inschrijving in Winterswijk gevestigd zijn en/of een fysieke vestiging in Winterswijk hebben.

Reken direct energiebesparende producten af

Je kunt kiezen voor een energiebespaarbox of er zelf één samenstellen uit losse producten naar keuze. De energiebespaarbox koop je direct met je waardebon.

Naar de bespaarshop

Lever je waardebon in bij een lokale winkel

Wil je liever je waardebon in een fysieke winkel verzilveren? De gemeente werkt samen met Fixxar en Huls Duurzame Energie in Winterswijk voor deze waardebonactie. Het is mogelijk om hier een energiebespaarbox af te halen in ruil voor de brief met de waardeboncode.

Naar Fixxar

Vraag je aankoopbedrag terug

Je kunt allerlei energiebesparende producten aanschaffen bij een (online) winkel naar keuze, zoals een lokale bouwmarkt of winkel en daarna je geld terug vragen. Het bedrag kun je terugvragen door het aankoopbewijs te uploaden.

Aankoopbedrag terugvragen

Nee, de waardebon moet in een keer ingediend worden, het resterende bedrag komt te vervallen bij het indienen. Wat wel mogelijk is, is dat je bij jouw declaratie maximaal 3 aankoopbonnen/facturen indient.

Vul dan dit formulier in en wij sturen je de code toe.

Lukt het je niet om via de website je waardebon in te wisselen? Neem dan contact op met onze servicedesk via de chat of via info@winstuitjewoning.nl (vermeld daarbij ook je telefoonnummer) en wij zullen je hierin verder begeleiden. Wil je zo vriendelijk zijn en onderstaande informatie bij de hand houden:

  1. Waardeboncode (deze staat in de brief)
  2. Kassabon of facturen (maximaal 2 aankoopbewijzen)
  3. IBAN nummer en bankrekeningnummer
  4. Adresgegevens

Je kunt in alle Nederlandse (online en offline) winkels producten aanschaffen die op de productlijst staan en de aankoopbonnen/facturen indienen bij het verzilveren van jouw waardebon.

Je dient de volledige aankoopbon of factuur in te dienen bij de declaratie. Een bestelbevestiging of kopie van een bankafschrift is niet voldoende. Op de factuur moeten de producten gespecificeerd zijn zodat wij kunnen beoordelen of ze onder de subsidieaanvraag vallen.

Hier kunnen diverse redenen voor zijn. Let op bij het invullen van de waardeboncode dat je deze exact zo overneemt als in de brief, inclusief de koppeltekens. Ook dienen de postcode en het huisnummer te corresponderen bij de afgegeven waardeboncode. Wanneer je een andere combinatie gebruikt werkt de waardeboncode niet. Mocht het alsnog niet lukken om de waardebon in te dienen kun je telefonisch contact met onze Servicedesk opnemen via: 023 583 69 36.

Je kunt op de gemeentepagina zien of er nog budget in jouw gemeente is. Indien het budget op is, kunnen wij geen nieuwe aanvragen meer in behandeling nemen.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Woningen worden er altijd comfortabeler en zuiniger van.

We horen graag van je

Heb je als bewoner vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: