Over de actie

Wij willen woningen duurzamer, voordeliger en comfortabeler maken. En dat is het veiligst, effectiefst en efficiëntst als alle betrokken partijen goed samenwerken.

Tijdens elke inkoopactie worden tussen de 10.000 en 50.000 woningeigenaren aangeschreven. Hiermee wordt lokaal een zeer grote vraag gegenereerd naar o.a. spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++glas en zonnepanelen. Hierdoor kan het werk scherp worden ingekocht tegen hoge kwaliteitseisen. Elke advies- en inkoopactie schrijft gemiddeld 10% van de aangeschreven doelgroep zich in en neemt 30% daarvan ook daadwerkelijk maatregelen af. In een gemeente met 20.000 grondgebonden koopwoningen zijn dit in 1 actie 2.000 deelnemers en 600 energiemaatregelen.

Woningbezitters krijgen een scherp aanbod, passend advies, kwaliteit en een goede service. Gemeenten werken zo aan een flinke en efficiënte verlaging van de CO2-emissie. De uitvoerende bedrijven hebben een mooie opdracht die ze efficiënt kunnen uitvoeren.

Groot en efficiënt

We gaan voor kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen. Dat is mogelijk door de grootte van onze projecten en de efficiënte aanpak. Omdat we samen optrekken met gemeenten bereiken we veel inwoners. En over de kwaliteit van de maatregelen en de uitvoering van het werk hebben we duidelijke eisen gesteld en afspraken gemaakt.

Hierdoor kunnen alle partijen efficiënt te werk gaan. De adviesbezoeken zijn strak gepland en de adviseurs kunnen de werkzaamheden goed verdelen. Dit alles zorgt voor kwaliteit en een scherpe prijs.

Bovendien hebben woningbezitters er weinig rompslomp van. Wij zorgen voor deskundig advies, wij selecteren de bedrijven en we begeleiden de veiling en selectie van het werk.

Uitgebreide ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij een kleine 60.000 deelnemers voorzien van advies en kwalitatief hoogwaardige en scherpe isolatieaanbiedingen. Onze dienstverlening wordt door deze deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 8.3.

Daarnaast hebben wij in ruim tien gemeentes al eerder gezamenlijke inkoopacties voor zonnepanelen uitgevoerd en afgerond. 

Achtergrond

Deze inkoopactie is ontwikkeld door de stichting Centrum voor duurzaamheid (www.NMCX.nl) in Haarlemmermeer. Omdat NMCX zich vooral richt op de regio rondom Haarlemmermeer, is Winst uit je Woning ervan losgekoppeld. Zo kan ook de rest van Nederland profiteren van deze succesvolle actie.

Winst uit je Woning BV is bij de Kamer van Koophandel bekend onder nummer 62360477.

Start nu met besparen!