inkoopactie - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Leidschendam-Voorburg

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg graag bij.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de inkoopactie in gemeente Leidschendam-Voorburg!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de inkoopactie in gemeente Leidschendam-Voorburg. Tijdens deze actie kon je  zonnepanelen en een warmtepomp aanschaffen voor een scherpe prijs.

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je niet kunnen aanmelden? Check dan deze tips:

Kijk de online informatieavond terug

Informatieavond

Heb je de informatieavond gemist?

Op dinsdag 16 januari organiseerde Winst uit je woning een online informatieavond over energiebesparingsmaatregelen. Tijdens de informatieavond werd alles verteld over de inkoopactie, zonnepanelen en warmtepompen, en financiering. Heb je de informatieavond gemist of wil je de informatie nog eens terugzien? Kijk dan hier

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg

“Om klimaatverandering te beperken moéten we ons energieverbruik minderen en overstappen op duurzame energiebronnen. We krijgen aankomende jaren allemaal met de energietransitie te maken. Ook jij– of je nu in de Leidschendam-Voorburg woont, werkt of er doorheen reist. Overgaan op schone energie én minder energie verbruiken: we weten dat dit nodig is voor een leefbaar klimaat en voor het terugbrengen van de energiekosten. Maar hoe pak je dat aan en waar begin je? Gemeente Leidschendam-Voorburg helpt je graag om samen te verduurzamen.”

– Lotte Rietveld, gemeente Leidschendam-Voorburg

logo leidschendam-voorburg

Blokken voor na einde actie (niet zichtbaar wanneer de actie loopt!)

Veelgestelde vragen

Helaas kun je je tot de einddatum aanmelden. Daarna sluit de actie en kun je je niet meer aanmelden.

Ook als de inkoopactie is afgelopen, kun je subsidie aanvragen. Daar helpen we je gratis bij! Kijk op www.winstuitjewoning.nl/subsidie voor meer informatie.

De uitvoerende partij neemt binnen drie weken nadat je akkoord bent gegaan met de offerte(s) contact met je op over de uitvoering van de werkzaamheden. Je plant dan in overleg met de uitvoerder een datum in voor de plaatsing van de maatregel.

Inkoopacties worden georganiseerd in samenwerking met gemeenten. Zodra de gemeente besluit samen te werken met Winst uit je woning, is het mogelijk dat er weer een nieuwe inkoopactie komt. Dit kunnen we niet garanderen. Zodra er een nieuwe actie start word je door de gemeente op de hoogte gebracht per post of mail.

Helaas is de actie afgelopen dus je kunt je niet meer aanmelden. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de brieven naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt. De actie is afgelopen, dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top