Winst uit je woning maakt werk van verduurzaming

Wij vinden dat de energietransitie wel een stukje sneller kan. En geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Daarom hebben we ons als intermediair gespecialiseerd in het helpen van gemeenten bij het omzetten van hun beleid in concrete acties, en helpen we inmiddels ook andere partners om mooie idealen om te zetten in echte resultaten. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om efficiënter samen te werken en processen te optimaliseren, om mensen aan elkaar te verbinden, en alle partijen werk uit handen te nemen. Zodat we sneller vooruit gaan en met z’n allen meer voor elkaar krijgen. Ze noemen ons niet voor niets weleens de katalysator van de energietransitie! 

Bij Winst uit je woning maken we werk van verduurzaming. In samenwerking met onze partners, gemeenten, adviseurs en uitvoerders, versnellen we de energietransitie, door mensen te stimuleren om thuis op energie te besparen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Dat doen we al sinds 2010, en met succes.

We organiseren effectieve acties met schaalgrootte: die variëren van inkoopacties voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen of warmtepompen, tot waardebon campagnes of het geven van onafhankelijk advies aan huis. Wat ons uniek maakt is dat we met zoveel gemeenten en uitvoerders samenwerken. Wij nemen iedereen veel werk uit handen. Bewoners besparen geld en tijd, doordat ze erop kunnen vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt, scherp en betrouwbaar aanbod krijgen. En als uitvoerders met ons samenwerken winnen ook zij enorm veel tijd. Zij krijgen van ons geen leads, maar getekende opdrachten. Waardoor ze kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: hun vakwerk. En ook zo maken we dus werk van verduurzaming.

Samenwerken met Winst uit je woning

Ben je uitvoerder van een maatregel die wij aanbieden en wil je ook weleens weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Wil je als partner met ons samenwerken of als gemeente meer horen over wat wij in het kader van jullie visie op duurzaamheid voor jullie bewoners kunnen doen? Neem dan contact op met ons team voor innovatie & ontwikkeling door een mail te sturen naar Wigger Verschoor op wigger@winstuitjewoning.nl. We denken graag met je mee!

Laatste nieuws

Werken bij Winst uit je woning

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team? We hebben diverse openstaande vacatures en vinden het ook leuk om open sollicitaties te ontvangen.

Kijk op onze vacaturepagina naar welke nieuwe collega’s we op zoek zijn!

Ozan

Ozan Baygul

“Mijn naam is Ozan Baygul en ben nu langer dan 1,5 jaar in dienst bij Winst uit je woning. Tijdens mijn sollicitatie periode heb ik mij gericht op bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid en doorgroeimogelijkheden. In het begin van mijn carrière binnen Winst uit je Woning, heb ik offertes opgesteld en heb ik kennis opgedaan van alle maatregelen. Binnen een aantal maanden kreeg ik de mogelijkheid om als productmanager isolatie aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide armen aangenomen en ben nu bezig om onze maatregelen tot een hoger niveau te tillen. Het team en de uitdagingen maken het leuk om bij Winst uit je woning te werken.”

Maxime

Maxime Janssen

“Wat ik heel erg aan Winst uit je woning waardeer is de manier waarop er kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Daarbij is het ontzettend leuk om in deze branche te werken. Duurzaamheid is enorm actueel, en bijna dagelijks lees je wel iets in het nieuws wat van toepassing is op wat wij doen. Dat motiveert nog meer, vind ik. Maar het belangrijkste is de manier van samenwerken en sfeer onderling (hallo, vrijdagmiddagborrel en gezellige lunches!). Het is niet alleen fijn om met collega’s te werken die de dezelfde waarden hebben en er ook zin in hebben om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar met wie je ook nog gezellig een biertje kan drinken!”

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: