Over ons

Winst uit je woning is de grootste intermediair in Nederland voor het verduurzamen van woningen door het organiseren van advies en grootschalige inkoop- en waardebonacties.

Winst uit je Woning organiseert al 10 jaar lang inkoopacties voor energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, zonnepanelen, verwarmingsinstallaties en kleinere energiebesparende maatregelen.

We hebben inmiddels met 100+ gemeenten en 300+ (lokale) uitvoerders samengewerkt. Hier heeft iedereen profijt van:

 – Woningbezitters krijgen onafhankelijk persoonlijk advies, een scherp aanbod, kwaliteit en een goede service.
– Gemeenten werken aan een flinke verlaging van de CO₂-uitstoot en kunnen rendabele stappen zetten naar een aardgasvrije woning. Winst uit je woning neemt de gehele organisatie van de inkoopacties over vanaf het drukken en verzenden van de brieven tot en met de evaluatie onder de deelnemers. 
– De uitvoerende bedrijven krijgen een goed uitvoerbare opdracht tegen een goede prijs. Voor de meeste maatregelen geeft Winst uit je woning de adviezen aan huis, maakt de offertes en de bestekken voor uitvoering op maat en regelt de opdrachtverlening vanuit de klant. De isolatie- en installatiebedrijven hoeven de opdrachten veelal alleen maar uit te voeren. 

Wij willen woningen duurzamer, voordeliger, aantrekkelijker en comfortabeler maken. En dat is het voordeligst, veiligst, effectiefst en efficiëntst als alle betrokken partijen goed samenwerken. Als intermediair zorgen wij voor een efficiënte samenwerking tussen gemeenten, onafhankelijke adviseurs en lokale installatie- en isolatiebedrijven. Door kwalitatieve en efficiënte samenwerkingen op grote schaal bieden wij een aantrekkelijk en voordelig aanbod voor woningeigenaren. Zo helpen we bewoners hun energierekening te verlagen en een bijdrage te leveren aan de vermindering van de CO₂-uitstoot.

 We kijken er naar uit met jou samen te werken. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen.

Voor vragen neem contact met ons op:
E-mail: info@winstuitjewoning.nl
Telefoon (ma t/m vrij van 9:00-17:00 uur): 023-5836936.