Over ons

Winst uit je Woning is in Nederland de grootste intermediair tussen gemeenten, bewoners en installatie- en isolatiebedrijven en faciliteert de uitvoering van verduurzaming van woningen door het geven van adviezen en door het voeren van grootschalige inkoop- en waardebonacties. 

Over Winst uit je woning

Zo’n 10 jaar geleden zijn wij met een klein groepje enthousiastelingen begonnen en we zijn uitgegroeid tot
een dynamische organisatie van ruim 50 enthousiaste medewerkers. Enerzijds door een ijzersterk concept,
anderzijds door een pragmatische en hands-on mentaliteit en hier zijn wij trots op!

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van ons team? We hebben meer dan 5 openstaande vacatures en staan ook open voor open sollicitaties. Kijk op onze vacaturepagina naar welke nieuwe collega’s wij op zoek zijn!

Missie

Onze missie is het duurzamer, voordeliger, aantrekkelijker en comfortabeler maken van woningen. We bereiken dit door zorg te dragen voor efficiënte en kwalitatieve samenwerkingen tussen gemeenten, onafhankelijke adviseurs en (lokale) installatie- en isolatiebedrijven.

Samenwerkingen

Wat ons uniek maakt is dat we samenwerken met inmiddels meer dan 100 verschillende gemeenten en meer dan 300 (lokale) installatie- en isolatiebedrijven in Nederland. Hierdoor maken we verduurzaming op grote schaal mogelijk en we boeken ook nog eens veel resultaten met beperkte middelen. We bieden verschillende maatregelen aan, namelijk zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en HR++-glas. 

Hier heeft iedereen profijt van doordat we:

  • de gehele organisatie van de inkoopacties vanaf het drukken en verzenden van de brieven tot en met de evaluatie onder de deelnemers uitvoeren voor gemeenten;
  • woningbezitters onafhankelijk persoonlijk advies, een scherp aanbod, kwaliteit en een goede service geven;
  • de (lokale) installatie- en isolatiebedrijven een goed uitvoerbare opdracht aanleveren tegen een goede prijs. Waarbij deze bedrijven veelal de opdrachten echt alleen nog maar hoeven uit te voeren;
  • gemeenten bijstaan te werken aan een flinke verlaging van de CO₂-uitstoot en zij rendabele stappen kunnen zetten naar aardgasvrije woningen.

Waarom werk jij bij Winst uit je woning?

Eva Krougman

“Ik ben al een aantal jaren fan van duurzaamheid. Hoe tof is het dan om deel uit te maken van de laatste ontwikkelingen en innovaties omtrent duurzaamheid? Daarnaast biedt Winst uit je woning je kansen om niet alleen in de hoogte maar ook in de breedte te groeien. Er zijn voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei. En hoe geweldig is het om onderdeel te zijn van een team met dezelfde waarden als ik?”

Wouter van Lohuizen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is team-wouter-lohuizen.jpg.png

“Ik werk voor Winst uit je woning vanwege de kansen die dit bedrijf zijn medewerkers biedt om te groeien. Er heerst een goede werksfeer, veel enthousiaste collega’s die de wereld willen verbeteren en er zijn fantastische vrijdagmiddagborrels.”

Ozan Baygul

“Ik ben nu langer dan 1,5 jaar in dienst bij Winst uit je woning. Tijdens mijn sollicitatieperiode heb ik mij gericht op bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid en doorgroeimogelijkheden. In het begin van mijn carrière binnen Winst uit je Woning, heb ik offertes opgesteld en heb ik kennis opgedaan van alle maatregelen. Binnen een aantal maanden kreeg ik de mogelijkheid om als productmanager isolatie aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangenomen en ik ben nu bezig om onze maatregelen naar een hoger niveau te tillen. Het team en de uitdagingen maken het leuk om bij Winst uit je woning te werken.” 

Werken bij Winst uit je woning?

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van ons team? Kijk of wij een vacature hebben openstaan voor jou.

Samenwerken met Winst uit je woning?

Ben je uitvoerder van een maatregel die wij aanbieden en ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Kijk dan hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Wil je als gemeente met ons samenwerken? Neem dan contact op met Wigger via wigger@winstuitjewoning.nl.