Over ons - Winst uit je Woning

Missie

Winst uit je woning streeft ernaar om de verduurzaming van woningen makkelijk, betaalbaar en aantrekkelijk te maken voor bewoners, community leaders zoals overheden, werkgevers, banken én niet op de laatste plaats: de bedrijven die het echte werk doen: de isolatie- en installatiebedrijven. 

Door de innovatieve ontzorger en kennispartner in de gehele woningverduurzamingsketen te zijn voor alle stakeholders, maken wij de verduurzaming efficiënter en goedkoper. Hiermee realiseren wij een duurzame impact en versnellen we het bereiken van een klimaatneutrale woonomgeving. 

Visie

De energietransitie is essentieel om verdere klimaatverandering te voorkomen. Het verduurzamen van woningen levert een significante bijdrage aan de energietransitie. 

In de keten van woningverduurzaming liggen meerdere uitdagingen en kansen voor Winst uit je woning. En deze grijpen wij graag met beide handen aan. Met als doel om in 2030, samen met onze partners, 1000 woningen per dag te verduurzamen.

Ambitie

Voor de verduurzaming van woningen is Winst uit je woning de nummer 1 intermediair voor bewoners, community leaders en isolatie- en installatiebedrijven. Alle stakeholders worden maximaal ontzorgd:

  • Bewoners krijgen onafhankelijk, betrouwbaar en maatwerk advies over praktische mogelijkheden, kosten en subsidies van verduurzamingsmaatregelen vanuit hoogwaardig geselecteerd aanbod vanuit de markt
  • Community leaders zoals overheden, werkgevers, banken en energiebedrijven werven samen met Winst uit je Woning effectief onder hun achterban en kunnen vervolgens het gehele proces van klantreis en verduurzaming overlaten aan Winst uit je Woning
  • Isolatie- en installatiebedrijven worden maximaal gefaciliteerd in het uitvoeren van hetgeen zij goed in zijn: het verduurzamen van de woning. De rest van het werk, de acquisitie, het klantcontact, het advies aan huis, het maken van offertes, gespecialiseerde software, de planning én de facturatie regelt Winst uit je woning voor deze partijen.

Werkwijze

We organiseren effectieve acties met schaalgrootte: die variëren van inkoopacties voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen of warmtepompen, tot waardebon campagnes of het geven van onafhankelijk advies aan huis. Wat ons uniek maakt is dat we met zoveel gemeenten en uitvoerders samenwerken. Bewoners besparen geld en tijd, doordat ze erop kunnen vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt, scherp en betrouwbaar aanbod krijgen. En als uitvoerders met ons samenwerken, winnen ook zij enorm veel tijd. Zij krijgen van ons geen leads, maar getekende opdrachten. Waardoor ze kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: hun vakwerk. Zo maken we samen werk van verduurzaming.

Dit is het team van Winst uit je woning

Samenwerken met Winst uit je woning

Ben je uitvoerder van een maatregel die wij aanbieden en wil je ook weleens weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Kijk dan hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Wil je als partner met ons samenwerken of als gemeente meer horen over wat wij in het kader van jullie visie op duurzaamheid voor jullie bewoners kunnen doen? Neem dan contact op met ons team voor innovatie & ontwikkeling door een mail te sturen naar Wigger Verschoor op wigger@winstuitjewoning.nl. We denken graag met je mee!

Laatste nieuws

Werken bij Winst uit je woning

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team? We hebben diverse openstaande vacatures en vinden het ook leuk om open sollicitaties te ontvangen.

Kijk op onze vacaturepagina naar welke nieuwe collega’s we op zoek zijn!

Drik Heffels

“Winst uit je woning is samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s de perfecte oplossing vinden, waar zowel gemeente, bewoner als uitvoerende partij van profiteert, om dat vervolgens te vieren met een gezamenlijke lunch of een borreltje. Impact en plezier maken gaan hier hand in hand. En precies die combinatie, in een familiaire, ongedwongen sfeer, maakt dat ik me zo thuis voel bij Winst uit je woning.”

Maxime

Maxime Janssen

“Wat ik heel erg aan Winst uit je woning waardeer is de manier waarop er kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Daarbij is het ontzettend leuk om in deze branche te werken. Duurzaamheid is enorm actueel, en bijna dagelijks lees je wel iets in het nieuws wat van toepassing is op wat wij doen. Dat motiveert nog meer, vind ik. Maar het belangrijkste is de manier van samenwerken en sfeer onderling (hallo, vrijdagmiddagborrel en gezellige lunches!). Het is niet alleen fijn om met collega’s te werken die de dezelfde waarden hebben en er ook zin in hebben om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar met wie je ook nog gezellig een biertje kan drinken!”

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

To top