Wat is een collectieve inkoopactie?

Een collectieve inkoopactie wordt georganiseerd voor een groep bewoners die hun huis voordelig wil verduurzamen door gezamenlijk een of meerdere duurzame oplossingen in te kopen. Tijdens de advies- en inkoopacties georganiseerd vanuit gemeenten en Winst uit je woning is het mogelijk om persoonlijk advies te krijgen over de voordelen, mogelijkheden en kosten voor zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en hybride warmtepompen van toepassing op jouw situatie.

Zo werkt een gezamenlijke inkoopactie

Wanneer een inkoopactie wordt georganiseerd, doen wij zowel landelijk als lokaal een uitgebreide marktuitvraag bij uitvoerders van de duurzame oplossingen. Deze uitvoerders worden beoordeeld en uiteindelijk geselecteerd op kwaliteit, service en garantie. In combinatie met het aantal bewoners dat zich aanmeldt van de groep die zich hiervoor aanmeldt, zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp.

Je kan je aanmelden wanneer de gemeente waarin je woont samen met Winst uit je woning een gezamenlijke inkoopactie organiseert. Op de pagina van je gemeente of tijdens je aanmelding kun je zien welke duurzame oplossingen voor jou mogelijk zijn. Geef hiervoor je interesse door en krijg op maat gemaakte offertes per maatregel. Daarna beslis jij zelf of je hiermee akkoord gaat en wanneer de vervolgstappen plaatsvinden.

Meld je aan voor de inkoopactie in jouw gemeente

Bekijk of jouw gemeente met Winst uit je woning een inkoopactie organiseert en meld je vrijblijvend aan.

Duurzame oplossingen

De financieringsmogelijkheden en subsidie

Als je deelneemt aan een inkoopactie en voor een hybride warmtepomp, vloerisolatie, isolatieglas en/of spouwmuurisolatie kiest, dan kun je mogelijk gebruikmaken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De btw wordt dus niet teruggevraagd. Om subsidie te kunnen krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze kunnen we voor je bekijken en ook voor je aanvragen. Klik voor meer informatie over de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wanneer een inkoopactie wordt georganiseerd, doet Winst uit je woning zowel landelijk als lokaal een uitgebreide marktuitvraag bij uitvoerders van de duurzame oplossingen. Deze uitvoerders worden beoordeeld en uiteindelijk geselecteerd op kwaliteit, service en garantie. In combinatie met het aantal bewoners dat zich hiervoor aanmeldt, zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp.

Tijdens de inkoopactie van Winst uit je woning worden isolatiemaatregelen, hybride warmtepompen en zonnepanelen aangeboden, afhankelijk van je gemeente. Je kunt kiezen voor een maatregel als je je aanmeldt. Je krijgt dan op maat gemaakte offertes per maatregel. Daarna beslis jij zelf of je hiermee akkoord gaat en wanneer de vervolgstappen plaatsvinden.

  • Stap 1. Je meldt je hier gratis en vrijblijvend aan.
  • Stap 2. We controleren je aanmelding en bellen je bij vragen.
  • Stap 3. Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail.
  • Stap 4. Je bepaalt zelf wanneer je de energiebesparingsmaatregelen laat plaatsen!

  1. Het team van Winst uit je woning controleert je aanmelding en belt je bij vragen.
  2. Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Bij interesse in spouwmuurisolatie of vloerisolatie kun je direct na je aanmelding eerst een huisbezoek inplannen met een van onze onafhankelijke adviseurs. Bij interesse in zonnepanelen ontvang je een op maat gemaakte offerte per mail. Is de offerte naar wens, dan wordt er een vervolgafspraak bij je thuis met je ingepland. Tijdens de afspraak neemt de installateur de offerte en eventuele bijzonderheden met je door.
  3. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet je of en hoe je het best op je energierekening kunt besparen en neem je zelf een besluit.
  4. Je bepaalt zelf wanneer je de maatregelen laat uitvoeren.

Er zijn een aantal voordelen aan maatregelen aankopen via Winst uit je woning tijdens, namelijk:

●  Winst uit je woning organiseert al 12 jaar inkoopacties samen met zo’n 100 partners zoals gemeenten.

●  Ruim 170.000 mensen deden mee, ze gaven het aanbod en de dienstverlening een 8,7.

●  Door de gezamenlijke inkoopacties krijg je een scherpe prijs en een betrouwbaar aanbod op maat. 

●  Indien gewenst regelt Winst uit je woning je subsidieaanvraag. 

●  Winst uit je woning vergelijkt de uitvoerders en bespaart je geld en uitzoekwerk.

●  Je hebt vanaf je aanmelding tot na de uitvoering een vaste contactpersoon.

Tijdens de inkoopactie sluit je een contract af met de uitvoerder die de isolatiemaatregel bij je komt plaatsen.

Ja, je kunt ook meedoen zonder e-mailadres en/of mobiel nummer. In het aanvraagformulier kun je 06-00000000 invullen en bij het e-mailadres: jouwpostcode-jouwhuisnummer@winstuitjewoning.nl. In het opmerkingenveld kun je aangeven dat je de gegevens het liefst per post ontvangt. Wij controleren de aanvraag voor je en nemen zo nodig telefonisch contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op 023-583 6936. Wij staan telefonisch voor je klaar om de aanvraag samen met je door te lopen.

Ja, als je niet over een computer beschikt dan kun je ook meedoen aan onze actie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 023-583 6936, dan lopen wij de aanvraag telefonisch met door. De offertes ontvang je na het huisbezoek per post.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.