All-electric ready warmtepomp

Een all-electric ready warmtepomp werkt samen met de cv-ketel om je huis en tapwater te verwarmen. De warmtepomp verzorgt de volledige verwarming en de cv-ketel is er als back-up en het warme tapwater. Wil je volledig elektrisch gaan? Dan vervang je de cv-ketel met een warm waterboiler. Zo ben je klaar om volledig gasloos te gaan.

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp is een warmtepomp die volledig elektrisch voor de verwarming van je woning en het warme tapwater voor de badkamer en keuken zorgt. 

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een cv-ketel en een warmtepomp. In samenwerking met de cv-ketel zorgt de warmtepomp voor de verwarming van je woning.  Dit kan de warmtepomp voor een groot gedeelte van het jaar alleen; de cv-ketel zal bijspringen afhankelijk van de gevraagde hoeveelheid warmte en de buitentemperatuur.

Doordat de hybride warmtepomp op stroom werkt, is dit een goede optie om je gasverbruik te verlagen.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.