Dakisolatie - Winst uit je Woning
Icoon schuin dakisolatie

Schuin dakisolatie

Wanneer je een schuin dak hebt kan deze van binnenuit geïsoleerd worden. Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals steenwol is dit niet alleen beter voor je gezondheid maar ook goed voor het milieu. Je kunt na aanmelding ervoor kiezen om je zolder te laten isoleren door een specialist die je zolder snel en efficiënt kan isoleren. 

icoon plat dakisolatie

Plat dakisolatie

Bij de isolatie van een plat dak wordt gebruik gemaakt van de ‘warm dak opstelling’. Deze manier van isoleren houdt in dat de oude dakbedekking verwijderd wordt en eventuele rot aan het dakbeschot of balken gerepareerd wordt. De isolatie wordt aangebracht en afgewerkt met een nieuwe laag bitumen. 

Alle duurzame oplossingen

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top