Wij staan voor jou klaar

Ons team

Wij ontzorgen  bewoners, gemeenten en partners  van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Benieuwd wie jij aan de telefoon krijgt? Of wie verantwoordelijk is voor de selectie van uitvoerende partijen? Wij informeren je graag over ons team!

 • Tamara van ’t Zand

  Teamleider Servicedesk

  Tamara van ’t Zand

  Tamara begeleidt de collega’s van de Servicedesk en gaat stralen als we klanten goed kunnen helpen. Sinds begin 2021 neemt Tamara ook haar hond Snuffel mee naar kantoor, een echte aanwinst!

 • Prescilia Silva

  Medewerker Servicedesk

  Prescilia Silva

  Prescilia is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor de bewoners met vragen, zowel over de vouchers als onze advies- en inkoopacties. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

 • Mariette de Goede

  Medewerker Servicedesk

  Mariette de Goede

  Op de Servicedesk is Mariette het eerste aanspreekpunt voor bewoners samen met haar collega’s. Dagelijks spreekt zij bewoners en helpt hen met eventuele vragen die zij hebben. Daarnaast heeft Mariette ook talent voor het vinden van nieuwe collega’s!

 • Naziha Afkir

  Assistent teamleider Servicedesk

  Naziha Afkir

  Naziha ondersteunt Tamara in het aansturen en begeleiden van het Servicedesk team. Verder is zij samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

 • Neda Tarazodoz

  Adviseur Verduurzaming

  Neda Tarazodoz

  Neda is overgestapt van de Servicedesk naar ons Salesteam. Met haar brede kennis helpt zij nu ons Sales team met het opstellen van offertes en het bellen met klanten om hen te voorzien van persoonlijk advies.

 • Céline Müller

  Administratief medewerker

  Céline Müller

  Céline zorgt ervoor dat onze administratie goed op orde is en zorgt ze voor de administratieve verwerking van subsidieaanvragen.

 • Stéphanie Zimmerman

  Hoofd Marketing en Communicatie

  Stéphanie Zimmerman

  Stéphanie zet Winst uit je woning op de kaart in Nederland! Als hoofd marketing en communicatie pakt zij de lead in het marketing- en communicatieplan met als doel om ons verhaal nog beter naar de klanten te brengen.

 • Maxime Janssen

  Procesmanager

  Maxime Janssen

  Maxime heeft een zesde zintuig voor verbeteringen. Ze ziet het vaak als eerste als er iets niet goed loopt en komt met verbetervoorstellen als anderen het probleem nog niet gevonden hebben.

 • Shanna van Dijk

  Operationeel Manager

  Shanna van Dijk

  Als Operationeel Manager van Winst uit je woning is Shanna dagelijks bezig met het aansturen van de afdelingen, de bedrijfsvoering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

 • Snuffel

  Kantoorhond

  Snuffel

  Snuffel neemt Tamara vaak mee naar kantoor. Snuffel houdt van uitgelaten worden, botten en kabels. Monitorkabels zijn jummie, maar adapterkabels zijn het lekkerst!

 • Alwik Tiggelaar

  Manager digitale strategie

  Alwik Tiggelaar

  Alwik gaat onze computersystemen nog beter laten samenwerken, en zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Zijn motto is: Maak alles zo simpel mogelijk, maar niet simpeler dan dat!

 • Wouter van Lohuizen

  Productmanager Zonnepanelen

  Wouter van Lohuizen

  Als Productmanager Zonnepanelen is Wouter verantwoordelijk voor alles wat met zonnepanelen te maken heeft bij Winst Uit Je Woning. Wouter is het aanspreekpunt voor installateurs en begeleidt het team zonnepanelen.

 • Carmen van de Nes

  Binnendienst Adviseur Zonnepanelen

  Carmen van de Nes

  Als Binnendienst Adviseur Zonnepanelen weet Carmen alles over zonnepanelen, geen dak is haar te moeilijk. Als er vragen zijn geeft ze eerlijk advies aan deelnemers over zonnepanelen installaties.

 • Robin Vermunnicht

  Facilitair medewerker

  Robin Vermunnicht

  Robin is een echte duizendpoot en redder in nood. Is de bel stuk? Moeten er zware spullen worden getild? Heb je een nieuwe kabel nodig? Bij Robin moet je zijn.

 • Eva Lohman

  Junior Communicatiemedewerker

  Eva Lohman

  Als Junior Communicatiemedewerker beheert Eva de marketingcommunicatie omtrent de verschillende gemeenten.

 • Tim Wipprecht

  Manager Advies en Verduurzaming

  Tim Wipprecht

  Tim geeft leiding aan het salesteam en helpt bewoners door het opstellen van offertes en het beantwoorden van vragen.

 • Mart Heus

  Supervisor Advies Team

  Mart Heus

  Naast het opstellen van offertes zit Mart veel aan de telefoon om klanten te voorzien van hulp en persoonlijk advies. Een goede klant is een tevreden klant!

 • Jaap Meijnckens

  Adviseur Verduurzaming

  Jaap Meijnckens

  Indien onze onafhankelijke adviseurs nog gaten in hun agenda hebben, belt Jaap bewoners die nog geen afspraak hebben gemaakt om de agenda’s vol te krijgen. Daarnaast helpt Jaap klanten om te beoordelen of een maatregel mogelijk is.

 • Lorenzo Naitana

  Adviseur Verduurzaming

  Lorenzo Naitana

  Naast het opstellen van offertes zit Lorenzo veel aan de telefoon om klanten te voorzien van hulp en persoonlijk advies. Een goede klant is een tevreden klant!

 • Jessica Weidema

  Teamleider Waardebonnen

  Jessica Weidema

  Jessica coördineert de werkzaamheden rondom de waardebonnen. Ze controleert samen met het team de binnengekomen declaraties en neemt hierover contact met klanten op.

 • Lisa Theijsmeijer

  Administratief medewerker waardebonnen

  Lisa Theijsmeijer

  Lisa zorgt voor de verwerking van ingediende waardebonnen en het correct afhandelen van de declaraties. Zowel voor de RRE-regeling als de nieuwe RREW-regeling.

 • Geena Balm

  Ondersteunend administratief medewerker

  Geena Balm

  Geena zorgt voor de verwerking van ingediende waardebonnen en het correct afhandelen van de declaraties. Zowel voor de RRE-regeling als de nieuwe RREW-regeling.

 • Niels van Weerdenburg

  Innovatiemanager

  Niels van Weerdenburg

  Niels ziet een wereld vol mogelijkheden en heeft al verschillende grote verbeteringen doorgevoerd in onze advies- en inkoopacties. Van het aanbieden van isolatieglas tot het opzetten van een vacaturebank voor onze installatiepartners, Niels gaat geen uitdaging uit de weg.

 • Ozan Baygül

  Productmanager isolatie

  Ozan Baygül

  Ozan is verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze isolatie partners. Ook zorgt hij ervoor dat bij eventuele vraagstukken dat bewoners en installateurs een goede oplossing vinden. Ozan is altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in isolatieland en weet precies wat er speelt.

 • Jary Kooijman

  Allround adviseur

  Jary Kooijman

  Jary is verantwoordelijk voor de werving en selectie van lokale bedrijven voor de uitvoering van werkzaamheden tijdens lopende acties. Jary coördineert het volledige uitvraagproces. Tevens is hij het aanspreekpunt voor nieuwe partijen voorafgaand aan de actie.

 • Siem Miedema

  Medewerker Relatiebeheer Energiebesparing

  Siem Miedema

  Siem is een ster in het onderhouden van relaties met externe partijen zoals onze uitvoerders en installateurs. Daarnaast verdiept hij zich in ietwat complexere vraagstukken en is hij de man van de oplossingen!

 • Dylan Straaijer

  IT Manager

  Dylan Straaijer

  Dylan zorgt voor de juiste werkverdeling binnen het IT team van Winst uit je woning en bewaakt de kwaliteit van onze IT systemen. Dylan is bij ons als eerste developer doorgegroeid naar IT manager.

 • Govert Verschuur

  Senior Developer

  Govert Verschuur

  Govert heeft een leidende rol in het opzetten en ontwikkelen van onze eigen Laravel applicatie. Ook richt hij zich op het verbeteren en optimaliseren van onze geautomatiseerde processen.

 • Bram Slemmer

  Developer

  Bram Slemmer

  Bram zorgt ervoor dat onze processen goed verlopen. Van het koppelen van CRM systemen, het opzetten van nieuwe processen tot het vinden van bugs, Bram draait er zijn hand niet voor om.

 • Margaux Van Geem

  Junior Developer

  Margaux Van Geem

  Margaux helpt bij het ontwikkelen van IT toepassingen. Bij Winst uit je woning kan Margaux de laatste inzichten vanuit haar studie Artificial Intelligence toepassen.

 • Gijs ten Berge

  Strategisch Klantreisadviseur

  Gijs ten Berge

  Om onze klanten de allerbeste ervaring te bieden zorgt Gijs voor een optimale klantreis. Gijs werkt continue aan het optimaliseren en verbeteren van onze processen. Het inzicht welke motivatie van bewoners het beste helpt om echt tot verduurzaming over te gaan maakt hem erg blij.

 • Jasper Voerman

  IT medewerker

  Jasper Voerman

  Jasper heeft te veel talenten voor deze korte beschrijving. Het verbeteren van ons CRM systeem, het maken van een dashboard, het verbeteren van het internet, hij doet het allemaal.

 • Daan Bormans

  Junior Analist

  Daan Bormans

  Daan zorgt voor zowel de live-dashboards waarbij gemeenten de inkoopacties kunnen volgen als de interne dashboards. Ook helpt hij bij het opschonen van de data indien gemeenten hier hulp bij nodig hebben.

 • Gijs de Reeper

  Algemeen Directeur

  Gijs de Reeper

  Gijs heeft de operatie bij winst uit je woning opgezet en richt zich nu op samenwerkingen voor de lange termijn.

 • Lieven Andringa

  Algemeen Directeur

  Lieven Andringa

  Lieven ziet samenwerkingen waar andere moeilijkheden zien. Hij is aanspreekpunt voor een aantal gemeenten en zet samenwerkingen op met andere partijen in de Energietransitie.

 • Wigger Verschoor

  Directeur Innovatie & Ontwikkeling

  Wigger Verschoor

  Wigger breidt ons aanbod uit zodat we meer impact kunnen maken in de Energietransitie. Zowel door nog beter samen te werken met gemeenten, als het aanbod voor woningeigenaren uit te breiden.

 • Job Caljé

  Operationeel Directeur

  Job Caljé

  Job zorgt ervoor dat onze verduurzaming machine goed blijft draaien en we elke actie weer een aantal verbeteringen doorvoeren. Niets mooier dan zien dat een verbetering direct effect heeft!

 • Aldina Dzehverovic

  Teamleider Projectmanagers Energietransitie

  Aldina Dzehverovic

  Aldina onderhoud het contact met zowel gemeenten als onze onafhankelijke adviseurs. Aldina is een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties.

 • Alexandra Blaauw

  Projectmanager Energietransitie

  Alexandra Blaauw

  Alexandra zorgt er voor dat onze grootschalige projecten, onze collectieve advies- en inkoopacties, correct en efficiënt worden uitgevoerd. Hierbij onderhoud zij contact met gemeenten, energieloketten en andere betrokken partijen

 • Eva Krougman

  Projectmanager Energietransitie

  Eva Krougman

  Eva zorgt er voor dat onze grootschalige projecten, onze collectieve advies- en inkoopacties, correct en efficiënt worden uitgevoerd. Hierbij onderhoud zij contact met gemeenten, energieloketten en andere betrokken partijen.

 • Anne Elsen

  Senior Projectmanager Energietransitie

  Anne Elsen

  Anne richt zich op nieuwe gemeenten waar we onze collectieve advies- en inkoopacties kunnen gaan opstarten. Zij kan als geen ander uitleggen hoe wij gemeenten ontzorgen en tegen zeer geringe investeringen veel resultaten kunnen boeken.

 • John Leonard

  Onafhankelijk Adviseur

  John Leonard

  Als adviseur geeft John Leonard onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt John langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Jan van Hooren

  Onafhankelijk Adviseur

  Jan van Hooren

  Als adviseur geeft Jan van Hooren onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jan langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Ton Bolink

  Onafhankelijk Adviseur

  Ton Bolink

  Als adviseur geeft Ton Bolink onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Ton langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Anno de Roo

  Onafhankelijk Adviseur

  Anno de Roo

  Als adviseur geeft Anno de Roo onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Anno langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Jos Jonker

  Onafhankelijk Adviseur

  Jos Jonker

  Als adviseur geeft Jos Jonker onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jos langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Rudolf Westra

  Onafhankelijk Adviseur

  Rudolf Westra

  Als adviseur geeft Rudolf Westra onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Rudolf langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Hans Kager

  Onafhankelijk Adviseur

  Hans Kager

  Als adviseur geeft Hans Kager onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Hans langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.

 • Caspar Eras

  Onafhankelijk adviseur

  Caspar Eras

  Als adviseur geeft Caspar Eras onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt John langs om te kijken welke maatregelen het beste zijn voor jouw woning.