Wij staan voor jou klaar

Ons team

Wij ontzorgen de bewoner van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Benieuwd wie jij aan de telefoon krijgt? Of wie verantwoordelijk is voor de selectie van uitvoerende partijen? Wij informeren je graag over ons team!

 • Tamara van ’t Zand

  Teamleider Servicedesk

  Tamara van ’t Zand

  Tamara coördineert de werkzaamheden op de servicedesk en zorgt ervoor dat de afdeling zo optimaal mogelijk functioneert, waardoor onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen.

 • Prescilia Silva

  Medewerker Servicedesk

  Prescilia Silva

  Prescilia is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

 • Mariette de Goede

  Medewerker Servicedesk

  Mariette de Goede

  Mariette is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

 • Hans Kager

  Adviseur

  Hans Kager

  Als adviseur geeft Hans Kager onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Hans langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Niels van Weerdenburg

  Innovatiemanager

  Niels van Weerdenburg

  Het innoveren, verbeteren en het uitbreiden van het assortiment aan duurzame maatregelen die wij via onze collectieve inkoopacties kunnen aanbieden is de kern waar. Niels zich dagelijks mee bezig houdt.

 • Rudolf Westra

  Adviseur

  Rudolf Westra

  Als adviseur geeft Rudolf Westra onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Rudolf langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Harrie Veenhof

  Adviseur

  Harrie Veenhof

  Als adviseur geeft Harrie Veenhof onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Harrie langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Aldina Dzehverovic

  Commerciële Relatie Manager

  Aldina Dzehverovic

  Aldina onderhoud het contact met zowel gemeenten als onze onafhankelijke adviseurs. Aldina werkt aan het opbouwen, verdiepen en onderhouden van langdurige en waardevolle relaties met deze partijen.

 • Anno de Roo

  Adviseur

  Anno de Roo

  Als adviseur geeft Anno de Roo onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Anno langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Jos Jonker

  Adviseur

  Jos Jonker

  Als adviseur geeft Jos Jonker onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jos langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Maxime Janssen

  Maxime Janssen

  Maxime Janssen

  Maxime is verantwoordelijk voor het verloop van de bedrijfsprocessen. Naast het goede verloop van een proces verzorgt Maxime ook verbeteringen in het proces of zet nieuwe processen op. Efficiëntie staat hierin voorop.

 • Ton Bolink

  Adviseur

  Ton Bolink

  Als adviseur geeft Ton Bolink onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Ton langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Charles Mank

  Adviseur

  Charles Mank

  Als adviseur geeft Charles Mank onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Charles langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Gijs ten Berge

  Strategisch Klantreisadviseur

  Gijs ten Berge

  Om onze klanten de allerbeste ervaring te bieden zorgt Gijs voor een optimale klantreis. Gijs werkt continue aan het optimaliseren en innoveren van de klantbeleving. Het doel hierbij is dat huiseigenaren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen deelnemen aan de actie.

 • John Leonard

  Adviseur

  John Leonard

  Als adviseur geeft John Leonard onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt John langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Alexandra Blaauw

  Projectmanager

  Alexandra Blaauw

  Alexandra zorgt er voor dat onze grootschalige projecten, onze collectieve inkoopacties, correct en efficiënt worden uitgevoerd. Hierbij onderhoud zij contact met alle betrokken partijen.

 • Bram Slemmer

  Junior Programmeur

  Bram Slemmer

  Bram helpt mee aan het schrijven van onze computersoftware. Als programmeur creëert en onderhoud Bram onze interne software programma’s voor Winst uit je Woning.

 • Shanna van Dijk

  Operationeel Manager

  Shanna van Dijk

  Als Operationeel Manager van Winst uit je woning is Shanna dagelijks bezig met het aansturen van de afdelingen, de bedrijfsvoering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

 • Adviseur

  Jan van Hooren

  Adviseur

  Als adviseur geeft Jan van Hooren onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jan langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.

 • Anne Elsen

  Senior Projectmanager Energietransitie

  Anne Elsen

  Anne oriënteert zich op nieuwe gemeenten waar we onze collectieve inkoopacties kunnen gaan opstarten. Zij fungeert daarin als aanspreekpunt en contactpersoon voor de gemeenten.

 • Mariska Wensveen

  HR- en Office medewerker

  Mariska Wensveen

  Mariska is verantwoordelijk voor de uitvoering van personeelsprocessen binnen Winst uit je Woning. Dagelijks houdt Mariska zich bezig met diverse taken op het gebied van personeelsbeleid en facilitaire zaken.

 • Dylan Straaijer

  IT Manager

  Dylan Straaijer

  Als IT Manager is Dylan verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en operationalisering voor de ICT binnen Winst uit je Woning. Dylan coördineert alle activiteiten op het gebied van IT.

 • Claudia Grigoras

  Junior Programmeur

  Claudia Grigoras

  Claudia helpt mee aan het schrijven van onze computersoftware. Als programmeur creëert en onderhoud Claudia onze interne software programma’s voor Winst uit je Woning.

 • Gijs de Reeper

  Directeur

  Gijs de Reeper

  Gijs de Reeper vormt samen met Lieven Andringa de directie van Winst uit je Woning.

 • Lieven Andringa

  Directeur

  Lieven Andringa

  Lieven Andringa vormt samen met Gijs de Reeper de directie van Winst uit je Woning.

 • Jessica Weidema

  Medewerker Servicedesk

  Jessica Weidema

  Jessica is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten.