Efficiënt bewoners bereiken, activeren en begeleiden

De meest efficiënte manier om bewoners bereiken en activeren om daadwerkelijk te verduurzamen, is afhankelijk van doelstellingen en de te bereiken doelgroep. Samen kunnen we bepalen welke actie(s) het beste bij jouw gemeente passen.

Tijdens deze acties spelen we in op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. We nemen ze mee aan de hand door het geven van advies én concrete offertes van (lokale) uitvoerders die we vooraf geselecteerd hebben. Onze helpdesk helpt ze zowel bij de mogelijke vragen vooraf, als de mogelijke issues na aankoop of uitvoering van energiebesparingsmaatregelen.

Concreet maken van visie en beleid

Als energietransitiepartner helpen we gemeenten om visie en beleid concreet te maken. We nemen werk uit handen waar in het proces dit gewenst en nodig is. 

Dit doen we door middel van een plan van aanpak, het bedenken, uitrollen en communiceren van campagnes voor bewoners enerzijds, tot en met de opvolging en de uitvoering daarvan anderzijds.

Wil je hierover mee weten? We helpen je graag verder!

Reacties van gemeenten

Alle duurzame oplossingen

Winst uit je woning: samen versnellen we de energietransitie

Bij Winst uit je woning maken we werk van verduurzaming. In samenwerking met onze partners, gemeenten, adviseurs en uitvoerders, versnellen we de energietransitie, door mensen te stimuleren om thuis op energie te besparen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Dat doen we al meer dan 10 jaar, en met succes.

We organiseren effectieve acties met schaalgrootte: die variëren van gezamenlijke inkoopacties, tot waardebon campagnes of het geven onafhankelijk advies aan huis. Wat ons uniek maakt is dat we met zoveel uitvoerders samenwerken. Wij nemen veel werk uit handen. Bewoners besparen geld en tijd, doordat ze erop kunnen vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. En als uitvoerders met ons samenwerken winnen ook zij enorm veel tijd. Zij krijgen van ons geen leads, maar getekende opdrachten. Waardoor ze kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: hun vakwerk. En ook zo maken we dus werk van verduurzaming.  

Wil je direct iemand spreken over de opties?

Neem dan contact op met Wigger Verschoor