Uitvoerders - Winst uit je Woning

Zonnepanelen

opdrachten
40000

Hybride warmtepompen

opdrachten
40000

Vloerisolatie

opdrachten
40000

Isolatieglas

opdrachten
40000

Spouwmuurisolatie

opdrachten
40000

Weinig tijd kwijt aan administratie, klantenservice en voorbereiding

Een groot voordeel van een inkoopactie is dat wij de inkoopactie organiseren, en daarmee ook de administratie, voorbereiding en klantenservice regelen. Dit betekent dat uitvoerders zich kunnen focussen op de kern: hun vakwerk. Wij regelen de rest!

Efficiënt opdrachten uitvoeren in één gebied

Samen met verschillende gemeenten in Nederland organiseren we inkoopacties door heel Nederland om bewoners te activeren om hun woningen te verduurzamen. Per gemeente selecteren we één uitvoerder per energiebesparingsmaatregel, hierdoor kunnen op een efficiënte manier meerdere opdrachten in een gebied uitgevoerd. Dat scheelt tijd!

Alle opdrachten vooraf getekend

Bij isolatiemaatregelen gaan onze eigen onafhankelijke adviseurs langs bij geïnteresseerde bewoners, zodat de uitvoerders alleen nog maar langs hoeven voor het aanbrengen van de isolatie. Voor zonnepanelen adviseren wij de bewoners en maken we direct een offerte op maat, als installateur krijg je alleen klanten die al akkoord zijn met een offerte! Weinig werk, veel opdrachten!

Zo werkt je deelname als uitvoerder aan een inkoopactie

Je meldt je aan als uitvoerder

Je wordt geselecteerd als uitvoerder voor een inkoopactie

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Heb je interesse om mee te doen, maar heb je eerst nog een paar vragen? Neem gerust contact op met ons:

To top