Onafhankelijke adviseurs - Winst uit je Woning

Wat houdt het advies in?

Wanneer je interesse hebt om je huis te verduurzamen d.m.v. spouwmuurisolatie, isolatieglas of vloerisolatie via een inkoopactie van Winst uit je woning, komt een onafhankelijk adviseur bij jou thuis langs om de mogelijkheden te bepalen. Hiermee kunnen we een definitieve offerte laten maken op basis van jouw huis en wensen. 

Tijdens dit huisbezoek doet de adviseur verschillende controles om te kijken of de door jou aangevraagde isolatie mogelijk is en wat bijvoorbeeld het beste en gewenste materiaal is. Op basis hiervan krijg je persoonlijk advies en ontvang je op maat gemaakte offertes. 

Ben je benieuwd waarom deze inspecties aan huis nodig zijn en hoe ze in z’n werk gaan? Bekijk de video!

In hoeverre is het gegeven advies onafhankelijk?

Omdat alle huizen van elkaar verschillen, is een huisbezoek nodig om een goed advies te kunnen geven en om definitieve offertes op te kunnen stellen. We vinden het belangrijk dat je hierover een eerlijk advies krijgt, omdat we begrijpen dat dit een grote beslissing en uitgave voor je is.

Om deze reden werken we samen met zelfstandige onafhankelijke adviseurs. Zij krijgen van ons een vaste fee per huisbezoek en hebben dus geen commercieel belang bij de keuze die jij uiteindelijk maakt. 

Onze adviseurs

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

To top