Maasgouw witgoed - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning in de gemeente Maasgouw

In samenwerking met de gemeente Maasgouw helpen we je graag om te besparen op je energierekening. Doe je mee?

Vervang je oude huishoudelijk apparaat door een energiezuinig apparaat met een waardebon van € 650,- !

Er is nog €14.415,00 van het budget over

Wil je ook besparen op je energierekening? De gemeente Maasgouw helpt je hier graag bij. Daarom ontvang je een waardebon waarmee je een nieuw, zuinig huishoudelijk apparaat kan kopen met een beter energielabel. Denk hierbij aan een wasmachine, vriezer, warmtepomp droger of koelkast. 

Zo doe je mee:

Waar kan ik mijn waardebon inleveren?

Je kunt je waardebon inleveren bij de onderstaande witgoedspecialisten:

  • Herman van Kruchten: Molenweg 27, 6051 HG Maasbracht. 
  • Boxxer: Ursulinenstraat 18, 6101 DP Echt. 

Goed om te weten!

  • Heb je meegedaan met de witgoed inruilactie in 2023? Dan kun je niet opnieuw meedoen met deze actie.
  • Je kunt de waardebon maar één keer gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag.
  • Het is niet mogelijk om een gemaakte afspraak te wijzigen.
  • De waardebon is tijdelijk geldig. Wacht niet te lang, want als het budget op is, vervalt de waardebon.
  • Heb je advies nodig over welk apparaat je het beste kan inwisselen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Edwin, de bespaarcoach van gemeente Maasgouw via 0475-852500 of mail naar bespaarcoach@gemeentemaasgouw.nl

Veelgestelde vragen

Witgoed wordt als verzamelnaam gebruikt voor een grote diversiteit aan huishoudelijke apparaten. Apparaten die onder witgoed vallen zijn allemaal afhankelijk van elektriciteit. Voorbeelden van witgoedapparatuur zijn koelkasten, vriezers, wasmachines en warmtepompdrogers.

Op de gemeentepagina staat vermeld tot wanneer de waardebonactie bij jou in de gemeente geldig is. Goed om te weten: de actie is een OP=OP actie. Op het moment dat het budget in jouw gemeente op is, is het niet meer mogelijk om de waardebon de verzilveren. Verzilver de waardebon dus zo snel mogelijk!

Op je gemeentepagina vind je het totale bedrag dat beschikbaar is gesteld voor de actie. Zodra dit bedrag op is, kun je de waardebon niet meer inwisselen.

Nee, je kunt de waardebon alleen inwisselen voor een wasmachine, droger, koelkast en warmtepompdroger.

Neem dan contact op met Edwin, de bespaarcoach van gemeente Maasgouw via 0475 – 85 25 00.
Of stuur een e-mail naar bespaarcoach@gemeentemaasgouw.nl.

Nee, je kunt de waardebon alleen inwisselen voor een wasmachine, droger, koelkast en warmtepompdroger.

Neem dan contact op met Edwin, de bespaarcoach van gemeente Maasgouw via 0475 – 85 25 00.
Of stuur een e-mail naar bespaarcoach@gemeentemaasgouw.nl.

Ja, je oude apparaat wordt gratis meegenomen.

Indien je een apparaat uitkiest met hogere kosten dan de waarde van je waardebon, betaal je het resterende bedrag direct aan de witgoedspecialist.

Het is niet toegestaan om de waardebon van iemand anders in te dienen. De waardebonnen zijn adresgebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven.

Het budget voor de witgoed omruilactie is op!

Het budget voor de witgoed omruilactie is helaas op. Je kunt de waardebon niet meer inwisselen. 

We willen alle inwoners bedanken die mee hebben gedaan aan de witgoed omruilactie. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je waardebon niet kunnen inwisselen? Check dan deze tips:

Nee, de waardebonactie is afgelopen en dit betekent dat je helaas de waardebon niet meer kunt inwisselen.

De waardebonactie werd gefinancierd door een subsidie, genaamd Regeling Reductie Energieverbruik Woningen. Deze subsidiefinanciering is afgelopen. Daarom zullen er geen nieuwe acties meer starten.

Helaas is de actie afgelopen dus je kunt geen nieuwe code aanvragen. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de waardebonnen naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief met de waardebon wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt. De actie is afgelopen, dus je kunt helaas niet meer de waardebon inwisselen. 

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top