VvE (afgelopen) - Winst uit je Woning

Inkoopactie zonnepanelen en isolatie voor VvE’s

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook samen met jouw VvE flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Amsterdam graag bij.

Heb je nog vragen?

De actie voor VvE’s in gemeente Amsterdam is afgelopen. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van een actie? We helpen je graag via de onderstaande kanalen. 

Service

Voor al je vragen over acties, energiebesparingsmaatregelen of over iets anders:

Je kan onze Servicedesk bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur

Advies

Voor alle vragen over offertes:

Je kan ons Advies team bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

Je kunt je niet meer aanmelden voor de inkoopactie zonnepanelen en isolatie voor VvE’s in gemeente Amsterdam!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de inkoopactie zonnepanelen en isolatie voor VvE’s . Tijdens deze actie kon je zonnepanelen, vloerisolatie, isolatieglas en voorzetwanden aanschaffen voor een scherpe prijs.

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je niet kunnen aanmelden? Check dan deze tips:

Kijk de online informatieavond voor VvE’s terug

Informatieavond

Heb je de informatieavond gemist?

Op woensdag 22 november organiseerde Winst uit je woning een online informatieavond voor de inkoopactie voor VvE’s. Tijdens de informatieavond werd alles verteld over de inkoopactie, de benodigde besluitvorming en financieringsmogelijkheden. Heb je de informatieavond gemist of wil je de informatie nog eens terugzien? Kijk dan hier

In vier stappen naar zonnepanelen op je gezamenlijke dak

Zo doe je mee: 

Zonnepanelen op een dak

Stap 2: toestemming geregeld? Meld je aan voor de inkoopactie!

Heb jij met je VvE inmiddels al een ALV georganiseerd èn hebben jullie besloten om zonnepanelen op het gezamenlijke dak toe te staan?
Als dit zo is dan kun je nu je offerte gaan aanvragen!

Kom ook naar één van de informatieavonden voor VvE’s

22 november 19:30

Webinar (online)

Op woensdag 22 november van 19:30 tot 20:30 organiseert Winst uit je woning een online informatieavond, speciaal voor kleine en middelgrote VvE’s. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de inkoopactie, de benodigde besluitvorming en financieringsmogelijkheden. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning. Sluit je ook aan?

Welke maatregelen zijn geschikt voor mijn woning?

Wil je weten wat er mogelijk is in jouw situatie? We hebben een handige checklist voor je gemaakt zodat je kunt controleren welke maatregelen geschikt zijn voor jouw woning. Twijfel je of vloerisolatie de beste optie is? Of weet je niet zeker of je dak geschikt is voor zonnepanelen? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aantrekkelijke subsidie en lening voor VvE’s

Nieuw: gratis hulp bij je

SVVE- subsidieaanvraag

Is jouw VvE van plan te verduurzamen? Dan kun je in veel gevallen ook gebruik maken van de SVVE-subsidie. Daarmee krijg je een deel van de aanschafkosten van jouw maatregel(en) terug. Je kunt tot wel € 15.000,- per woning krijgenJe vraagt de subsidie aan voordat je de maatregelen uitvoert. 

Neem je samen met je VvE één of meerdere maatregelen af via de actie van Winst uit je woning, die in aanmerking komen voor de subsidie? Dan begeleiden we je gratis bij je subsidieaanvraag.

Ben je benieuwd hoeveel subsidie je kunt ontvangen, of wil je meer weten over de voorwaarden? Dat lees je op onze subsidiepagina.

Meer financiële ruimte met de VvE Energiebespaarlening

Wil je energiebesparingsmaatregelen aanschaffen met je VvE, en heb je meer budget nodig? Dan kun je overwegen om de maatregelen te financieren met de aantrekkelijke VvE Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds.

Met de lening kun je tegen gunstige voorwaarden tot € 33.000,- financieren per woning. Daarnaast krijgen Amsterdamse VvE’s sinds dit jaar één procentpunt rentekorting bij deze lening, bovenop de al gunstige rente.

Op de website van het Nationaal Warmtefonds kun je controleren of jouw VvE in aanmerking komt voor de lening.

Bespaar op je energierekening met binnenmuurisolatie

Wanneer spouwmuurisolatie geen optie is binnen je VvE, dan kun je ook binnenmuurisolatie overwegen. Hierbij worden je buitenmuren geïsoleerd met voorzetwanden. Dit zijn extra wanden die je plaatst aan de binnenkant van een bestaande muur. 

De ruimte tussen de oude muur en deze nieuwe wand wordt gevuld met isolatiemateriaal.
Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat warmte beter binnen blijft in de winter en de hitte buiten blijft in de zomer.

Veelgestelde vragen

Helaas kun je je tot de einddatum aanmelden. Daarna sluit de actie en kun je je niet meer aanmelden.

Ook als de inkoopactie is afgelopen, kun je subsidie aanvragen. Daar helpen we je gratis bij! Kijk op www.winstuitjewoning.nl/subsidie voor meer informatie.

De uitvoerende partij neemt binnen drie weken nadat je akkoord bent gegaan met de offerte(s) contact met je op over de uitvoering van de werkzaamheden. Je plant dan in overleg met de uitvoerder een datum in voor de plaatsing van de maatregel.

Inkoopacties worden georganiseerd in samenwerking met gemeenten. Zodra de gemeente besluit samen te werken met Winst uit je woning, is het mogelijk dat er weer een nieuwe inkoopactie komt. Dit kunnen we niet garanderen. Zodra er een nieuwe actie start word je door de gemeente op de hoogte gebracht per post of mail.

Helaas is de actie afgelopen dus je kunt je niet meer aanmelden. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de brieven naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt. De actie is afgelopen, dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top