Energiebespaardienst - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning in gemeente Teylingen

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met gemeente Teylingen helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

Verlaag je energierekening met gratis hulp van de Energiebespaardienst

De Energiebespaardienst komt langs in gemeente Teylingen

Vanaf 18 oktober 2022 komt de Energiebespaardienst in jouw buurt. De energiebespaarcoaches van de Energiebespaardienst komen op afspraak en van deur-tot-deur thuis langs om te helpen bij het verlagen van de energierekening. Je kunt ze herkennen aan de Energiebespaardienst bus in de straat en hun kleding met Energiebespaardienst erop. 

Tijdens het bezoek geeft de energiebespaarcoach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. Ze brengen onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau, ter waarde van € 50,-. Je bespaart hiermee tot € 250,- per jaar op je energierekening. 

De energiebespaarcoach helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv ketel. Ze nemen alles mee dus het kost jou bijna geen moeite. Ook geven ze persoonlijke tips waarmee je snel op je energiekosten kunt gaan besparen. 

 

Wil je zeker weten dat je thuis bent wanneer de Energiebespaardienst langskomt? Maak dan een afspraak! 

Let op: je kunt alleen een afspraak maken wanneer je een brief van de gemeente hebt ontvangen. 

De waardebon krijg je van de Energiebespaardienst

Er is nog waardebonbudget over

Met de waardebon kun jij jouw energierekening verlagen door energiebesparende producten te kopen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Je kunt direct afrekenen met je waardebon voor energiebesparende producten of LED lampen zonder het bedrag zelf voor te schieten. 

Let op! De actie loopt vanaf 18 oktober. Wacht niet te lang want als het budget hierboven op is, is de waardebon niet meer geldig, op = opDe waardebon is maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag. 

Reken direct LED lampen af

Je kunt met de waardebon heel makkelijk LED lampen aanschaffen via onze speciale LED shop. In de LED shop vind je een selectie van het beste aanbod voor de scherpste prijzen. 

Naar de LED shop

Reken direct energiebesparende producten af

Je kunt kiezen voor een energiebespaarbox of er zelf één samenstellen uit losse producten naar keuze. De energiebespaarbox koop je direct met je waardebon. 

Naar de bespaarshop

Het is niet toegestaan om de waardebon van iemand anders in te dienen, de codes zijn adresgebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven.

Nee, de waardebon moet in één keer worden uitgegeven. Het resterende bedrag komt te vervallen bij het indienen. Wat wel mogelijk is, is dat je bij jouw declaratie maximaal 3 aankoopbonnen/facturen indient.

Hier kunnen diverse redenen voor zijn. Let op bij het invullen van de waardeboncode dat je deze exact zo overneemt als in de brief, inclusief de koppeltekens. Ook dienen de postcode en het huisnummer te corresponderen bij de afgegeven waardeboncode. Wanneer je een andere combinatie gebruikt werkt de waardeboncode niet. Mocht het alsnog niet lukken om de waardebon in te dienen, dan kun je telefonisch contact opnemen met onze Servicedesk via: 023 583 69 36.

Geen zorgen! Je kunt eenmalig je waardeboncode opvragen. Vul dit formulier in en we sturen je de code per mail toe.

De afspraken met de Energiebespaardienst zijn helaas op

Je kunt geen afspraak meer maken

Het aantal bezoeken van de Energiebespaardienst is helaas op. Je kunt geen afspraak meer maken. 

Heb je geen afspraak kunnen maken? Check dan deze tips:

Veelgestelde vragen

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat je waarschijnlijk een relatief hoge energierekening hebt. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiecoach, een initiatief vanuit de gemeente om je energieverbruik te verlagen en daarmee duurzaamheid te stimuleren.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de energiecoach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen mee. Daarnaast krijg je een waardebon waarmee je energiebesparende producten kunt kopen. 

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief van de gemeente hebt ontvangen. In deze brief staat aangegeven wanneer de bespaarcoaches van deur-tot-deur gaan in jouw buurt. Wil je zeker weten dat je thuis bent? Maak dan een afspraak met de Energiebespaardienst, dit kan via jouw gemeentepagina op onze website. Goed om te weten: dit kan alleen als je een brief hebt gehad.

Tijdens de aangegeven periode in de brief is de Energiebespaardienst actief bij jou in de buurt. Ze gaan van deur-tot-deur bij zoveel mogelijk adressen langs, maar je kunt de coaches aanspreken en vragen langs te komen. Om zeker te weten dat je thuis bent kun je een afspraak maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina. Zit er geen geschikt moment bij? Neem dan contact op met onze Servicedesk op: 023 – 58 36 936. 

Ga naar jouw gemeentepagina op de website en kijk of de Energiebespaardienst actief is in jouw gemeente. Zo ja? Dan zie je een mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Klik op “Maak direct een afspraak”, vul jouw gegevens in en klik op een datum en dagdeel die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

Wanneer je een afspraak wil maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina, vind je na het invullen van je gegevens drie beschikbare data en dagdelen waarop de energiebespaarcoaches langs kunnen komen. Zit er geen (geschikte) optie tussen? Probeer het dan op een later moment nog eens, het kan zijn dat er dan meer afspraakmomenten beschikbaar komen of neem contact op met de Servicedesk.

De waardebon krijg je van de Energiebespaardienst

Er is nog waardebonbudget over

Met de waardebon kun jij jouw energierekening verlagen door energiebesparende producten te kopen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Je kunt direct afrekenen met je waardebon voor energiebesparende producten of LED lampen zonder het bedrag zelf voor te schieten. 

Let op! De actie loopt vanaf 18 oktober. Wacht niet te lang want als het budget hierboven op is, is de waardebon niet meer geldig, op = opDe waardebon is maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag. 

Nee, de waardebon moet in één keer worden uitgegeven. Het resterende bedrag komt te vervallen bij het indienen. Wat wel mogelijk is, is dat je bij jouw declaratie maximaal 3 aankoopbonnen/facturen indient.

Hier kunnen diverse redenen voor zijn. Let op bij het invullen van de waardeboncode dat je deze exact zo overneemt als in de brief, inclusief de koppeltekens. Ook dienen de postcode en het huisnummer te corresponderen bij de afgegeven waardeboncode. Wanneer je een andere combinatie gebruikt werkt de waardeboncode niet. Mocht het alsnog niet lukken om de waardebon in te dienen kun je telefonisch contact met onze Servicedesk opnemen via: 023 583 69 36.

Op de gemeentepagina staat vermeld tot wanneer de waardebonactie bij jou in de gemeente geldig is. Goed om te weten: de actie is een OP=OP actie. Op het moment dat het budget in jouw gemeente op is, is het niet meer mogelijk om de waardebon de verzilveren. Verzilver de waardebon dus zo snel mogelijk!

Geen zorgen! Je kunt eenmalig je waardeboncode opvragen. Vul dit formulier in en we sturen je de code per mail toe.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top