VvE inkoopactie voor isolatieglas - Winst uit je Woning

VvE inkoopactie voor isolatieglas

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook samen met jouw VvE flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg graag bij.

Doe mee met de inkoopactie
171273 deelnemers gingen je voor!

Let op: deze actie is alleen voor woningeigenaren die
zelf over het vervangen van hun glas kunnen beslissen.

Meedoen werkt zo:

Goed om te weten:

Let op: je kunt je alleen aanmelden voor de actie als je binnen je VvE zelf kunt beslissen over je glas.

Bespaar op je energierekening met isolatieglas

Isolatieglas zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Door enkel-, gebarsten of lekkend glas te vervangen bespaar je tussen de € 250,- en €450,- per jaar op je energierekening.  

Je kunt je niet meer aanmelden voor de inkoopactie isolatieglas in gemeente Leidschendam-Voorburg!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de inkoopactie. Tijdens deze actie kon je isolatieglas aanschaffen voor een scherpe prijs.

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je niet kunnen aanmelden? Check dan deze tips:

Kom naar de online informatieavond

18 september 19:30

Webinar (online)

Op maandag 18 september om 19:30 uur organiseert Winst uit je woning speciaal voor deze inkoopactie een online informatieavond. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de inkoopactie, isolatieglas en financieringsmogelijkheden. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning. Sluit je ook aan?

Kijk de online informatieavond terug

Informatieavond

Heb je de informatieavond gemist?

Op maandag 18 september organiseerde Winst uit je woning een online informatieavond. Tijdens de informatieavond werd alles verteld over de inkoopactie, isolatieglas, subsidies en financieringen. Heb je de informatieavond gemist of wil je de informatie nog eens terugzien? Kijk dan hier

Waarom meedoen met de inkoopactie van Winst uit je woning?

icoon woonconformt

Persoonlijk advies

Je ontvangt advies en een offerte voor isolatieglas op maat. We zijn vanaf aanmelding tot na uitvoering altijd bereikbaar bij vragen.

icoon geldzakje

Subsidieservice

Op de isolatiemaatregelen ontvang je subsidie. We helpen je gratis met de subsidiecheck én aanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft. 

icoon energierekening

Juiste prijs/kwaliteit

Door gezamenlijk in te kopen krijg je een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteit balans. Daarnaast voldoen de uitvoerende partijen aan strenge eisen.

icoon datum en tijd

Tijdwinst

Wij hebben de installateurs en uitvoerders al vergeleken. Dat bespaart je geld en uitzoekwerk.

Extra financieringsmogelijkheden

ISDE-subsidie

Als je een of meer energiebesparingsmaatregelen aanschaft, dan kom je in veel gevallen in aanmerking voor de ISDE-subsidie.

Bij 1 isolatiemaatregel ontvang je maximaal 15% subsidie. Als je minimaal 2 isolatiemaatregelen afneemt, ontvang je maximaal 30% subsidie. 

Winst uit je woning helpt je in samenwerking met onze partner Simpel Subsidie gratis met de subsidieaanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft. Wil je weten hoeveel subsidie je exact ontvangt? Dit kun je lezen op de subsidiepagina.

Lening of hypotheek

Heb je op dit moment nog niet voldoende budget hebt om energiebesparingsmaatregelen te kopen? Dan kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening. 

De Energiebespaarlening is een lening waarmee Het Nationaal Warmtefonds de verduurzaming van Nederlandse woningen stimuleert. Met de Energiebespaarlening financier je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan je woning.

Sommige gemeenten bieden ook nog andere leningen aan, zoals de Duurzaamheidslening en de Stimuleringslening. Een aanpassing van je hypotheek is ook een mogelijkheid om de verduurzaming van je woning te betalen.

Gemeentelijke subsidie

De gemeente biedt de ‘Groen dak en isolatie’-subsidie aan waarmee je een vergoeding kunt ontvangen voor het verduurzamen van je woning. 

Je kunt de subsidie aanvragen voor energiebesparingsmaatregelen zoals dakisolatie of isolatieglas. De subsidie kan gecombineerd worden met de ISDE-subsidie van het Rijk. Zo kun je nog voordeliger maatregelen aanschaffen.

Goed om te weten: je vraagt de subsidie aan voordat je de werkzaamheden uitvoert. Dit is alleen mogelijk met een definitieve offerte. Je kunt geen subsidie aanvragen met een indicatieve offerte.

Lees alle voorwaarden van de subsidie op de website van gemeente Leidschendam-Voorburg.

In samenwerking met gemeente Leidschendam

“Om klimaatverandering te beperken moéten we ons energieverbruik minderen en overstappen op duurzame energiebronnen. We krijgen aankomende jaren allemaal met de energietransitie te maken. Ook jij– of je nu in de Leidschendam-Voorburg woont, werkt of er doorheen reist. Overgaan op schone energie én minder energie verbruiken: we weten dat dit nodig is voor een leefbaar klimaat en voor het terugbrengen van de energiekosten. Maar hoe pak je dat aan en waar begin je? Gemeente Leidschendam-Voorburg helpt je graag om samen te verduurzamen.”

– Lotte Rietveld, gemeente Leidschendam-Voorburg

logo leidschendam-voorburg

Veelgestelde vragen

  • Stap 1. Je meldt je hier gratis en vrijblijvend aan.
  • Stap 2. We controleren je aanmelding en bellen je bij vragen.
  • Stap 3. Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail.
  • Stap 4. Je bepaalt in overleg met de uitvoerder wanneer je jouw maatregel laat plaatsen!

●  Winst uit je woning helpt je gratis met de ISDE-subsidieaanvraag van de maatregelen die je via onze acties afneemt.

●  Winst uit je woning vergelijkt de uitvoerders en bespaart je geld en uitzoekwerk.

●  Je hebt vanaf je aanmelding tot na de uitvoering een vaste contactpersoon.

● Je krijgt een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteitbalans

Wil je niet zelf je glasmaten aan ons doorgeven? Dan kun je ook een adviseur laten langskomen. Het huisbezoek van een onafhankelijke adviseur van Winst uit je woning kost eenmalig € 29,- tenzij anders vermeld.

In 2023 is er € 350 miljoen budget beschikbaar gesteld voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren (ISDE). De ISDE-subsidie loopt door tot 2030 en er komt jaarlijks budget bij. Er is dus voldoende subsidie beschikbaar.

De bedragen van de ISDE-subsidie worden elk jaar vastgesteld en vind je terug op onze website. Vraag je in 2023 subsidie aan voor één maatregel, dan kun je maximaal 15% voordeel ontvangen. Het subsidiebedrag voor isolatiemaatregelen bestaat uit een vast bedrag per vierkante meter. De hoogte van de subsidie voor de warmtepomp hangt af van het vermogen en energielabel. De precieze bedragen per warmtepomp vind je in de apparatenlijst van de RVO.

Het glas is opgebouwd uit twee glaslagen met daartussen een spouw gevuld met edelgas dat voor de isolatie zorgt. In normaal dubbel glas zit alleen stilstaande lucht wat isolerend werkt. Bij isolatieglas is dat ongeveer 50% beter (of meer) dan dubbel glas. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van het eerder genoemde edelgas en een extra laag coating is aangebracht waardoor de warmte nog beter bewaard blijft.

HR++ glas gaat ongeveer 25 jaar mee. Na 25 jaar vermindert de isolatiewaarde.

Ja, wanneer je isolatieglas aanschaft en jouw glas voldoet aan de voorwaarden van de ISDE-subsidie, dan kun je tot wel 15% subsidie ontvangen. Het bedrag hangt af van het aantal m² dat je laat isoleren en of je hr++ of hr+++ glas kiest. De precieze bedragen per m² vind je via deze link. Neem je meer maatregelen af, dan kan het subsidiebedrag tot 30% oplopen.

Koop je isolatieglas vanuit een actie van Winst uit je woning, dan helpen wij gratis met je subsidieaanvraag via onze partner Simpel Subsidie.

Veelgestelde vragen

Helaas kun je je tot de einddatum aanmelden. Daarna sluit de actie en kun je je niet meer aanmelden.

Ook als de inkoopactie is afgelopen, kun je subsidie aanvragen. Daar helpen we je gratis bij! Kijk op www.winstuitjewoning.nl/subsidie voor meer informatie.

De uitvoerende partij neemt binnen drie weken nadat je akkoord bent gegaan met de offerte(s) contact met je op over de uitvoering van de werkzaamheden. Je plant dan in overleg met de uitvoerder een datum in voor de plaatsing van de maatregel.

Inkoopacties worden georganiseerd in samenwerking met gemeenten. Zodra de gemeente besluit samen te werken met Winst uit je woning, is het mogelijk dat er weer een nieuwe inkoopactie komt. Dit kunnen we niet garanderen. Zodra er een nieuwe actie start word je door de gemeente op de hoogte gebracht per post of mail.

Helaas is de actie afgelopen dus je kunt je niet meer aanmelden. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de brieven naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt. De actie is afgelopen, dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top