Je woning aardgasvrij met een
warmtepomp

De eerste stap naar een aardgasvrije woning is vermindering van het gebruik van je cv-ketel. Een warmtepomp is hiervoor een verstandige zet. Wil je graag snel advies en op maat gemaakte offertes? Meld je dan aan voor de inkoopactie en kom naar de informatieavond!

Doe mee met de inkoopactie
171273 deelnemers gingen je voor!

Meedoen werkt zo:

Goed om te weten:

Bespaar op je energierekening met een warmtepomp

Wil je aardgasvrij wonen? Een goede eerste stap is een warmtepomp!

Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van je woning en tapwater. De cv-ketel werkt alleen als back-up. Je bespaart tussen € 400,- en € 1000,- per jaar op je energierekening.

Je kunt tijdens de actie in gemeente Amsterdam kiezen voor een hybride warmtepomp en een
all-electric ready warmtepomp. 

Kom naar de online informatieavond

4 december 2023 19:30u

Webinar (online)

Op 4 december 2023 om 19:30 uur organiseert Winst uit je woning speciaal voor deze warmtepompactie een online informatieavond. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de inkoopactie, warmtepomp, subsidies en leningen. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning. Sluit je ook aan?

Optimaal gebruik maken van je warmtepomp?

Naast de all-electric warmtepomp kun je ook nog kiezen voor andere maatregelen. Namelijk vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, nieuwe kozijnen en zonnepanelen.

Bespaar op je energierekening met binnenmuurisolatie

Heb je geen spouwmuur? Er is een goed alternatief.

Door extra wanden te plaatsen aan de binnenkant van een bestaande muur ontstaat er een ruimte tussen de oude muur en de nieuwe wand. Deze ruimte wordt gevuld met isolatiemateriaal.

Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat warmte beter binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer.

Waarom meedoen met de inkoopactie van Winst uit je woning?

Persoonlijk advies

Je ontvangt advies en offertes op maat. We zijn vanaf aanmelding tot na uitvoering altijd bereikbaar bij vragen.
Subsidieservice

Op een warmtepomp en isolatiemaatregelen ontvang je subsidie. We helpen je gratis met de subsidieaanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft.

Juiste prijs/kwaliteit

Je krijgt een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteit balans. Daarnaast voldoen de uitvoerende partijen aan strenge eisen.

Tijdwinst

Wij hebben de installateurs en uitvoerders als vergeleken. Dat bespaart je geld en uitzoekwerk.

Extra financieringsmogelijkheden

Vraag de ISDE-subsidie voor isolatie en warmtepomp terug

Als je een warmtepomp aanschaft, dan kom je in veel gevallen in aanmerking voor de ISDE-subsidie.

Voor een hybride warmtepomp ontvang je ongeveer € 2.500,- en voor een all-electric ready ongeveer € 3.000,- subsidie. Voor isolatiemaatregelen ontvangt je ook subsidie.

We helpen je in samenwerking met onze partner Simpel Subsidie gratis met de subsidieaanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft. Wil je weten hoeveel subsidie je exact ontvangt? Dit kun je lezen op de subsidiepagina.

Vraag een lening aan of 

verhoog je hypotheek

Heb je op dit moment nog niet voldoende budget om energiebesparingsmaatregelen te kopen? Dan kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening of de Duurzaamheidslening. 

De Energiebespaarlening is een lening waarmee Het Nationaal Warmtefonds de verduurzaming van Nederlandse woningen stimuleert. Met de Duurzaamheidslening financier je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan je woning.

Veelgestelde vragen

De inkoopactie begint bij het kiezen van de bedrijven die de maatregelen zullen plaatsen. Winst uit je woning doet zowel landelijk als lokaal een uitgebreide marktuitvraag bij uitvoerders van de duurzame oplossingen. Deze uitvoerders worden beoordeeld en uiteindelijk geselecteerd op kwaliteit, service en garantie.

Tijdens de actie in Amsterdam worden isolatiemaatregelen en zonnepanelen aangeboden. In het aanmeldformulier kun je de energiebesparingsmaatregelen kiezen waarin je bent geïnteresseerd. Je krijgt dan op maat gemaakte offertes per maatregel. Daarna beslis jij zelf of je hiermee akkoord gaat en in overleg met de uitvoerder wanneer de vervolgstappen plaatsvinden.

Neem je een maatregel af via de actie van Winst uit je woning, en komt deze maatregel in aanmerking voor de ISDE-subsidie? Dan helpen wij je gratis met jouw subsidieaanvraag.

●  Winst uit je woning helpt je gratis met de ISDE-subsidieaanvraag van de maatregelen die je via onze acties afneemt.

●  Winst uit je woning vergelijkt de uitvoerders en bespaart je geld en uitzoekwerk.

●  Je hebt vanaf je aanmelding tot na de uitvoering een vaste contactpersoon.

● Je krijgt een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteitbalans

Ja, je kunt ook meedoen zonder e-mailadres en/of mobiel nummer. In het aanvraagformulier kun je 06-00000000 invullen en bij het e-mailadres: jouwpostcode-jouwhuisnummer@winstuitjewoning.nl. In het opmerkingenveld kun je aangeven dat je de gegevens het liefst per post ontvangt. Wij controleren de aanvraag voor je en nemen zo nodig telefonisch contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op 023-583 6936. Wij staan telefonisch voor je klaar om de aanvraag samen met je door te lopen.

Ja, als je niet over een computer beschikt dan kun je ook meedoen aan onze actie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 023-583 6936, dan lopen wij de aanvraag telefonisch met je door. De offertes ontvang je na het huisbezoek per post.

1. Je ontvangt advies en offertes op maat per e-mail. Vooraf is vaak een extra controle nodig. Hiervoor betaalt u per huisbezoek of (digitale) controleafspraak mogelijk een eigen bijdrage.

Voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie komt eerst een adviseur langs. Dit huisbezoek kost € 29,-. Ben je geïnteresseerd in isolatieglas? Dan kun je zelf je glasmaten doorgeven. Laat je dit liever door een adviseur doen? Dan kost dat € 29,-. Komt op dezelfde dag de adviseur al langs voor vloer- en spouwmuurisolatie? Dan betaal je de kosten van het huisbezoek eenmalig.

Voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie komt eerst een adviseur langs. Dit huisbezoek kost € 29,-. Ben je geïnteresseerd in isolatieglas? Dan kun je zelf je glasmaten doorgeven. Laat je dit liever door een adviseur doen? Dan kost dat € 29,-. Komt op dezelfde dag de adviseur al langs voor vloer- en spouwmuurisolatie? Dan betaal je de kosten van het huisbezoek eenmalig.

2. Na de controles ontvang je een op maat gemaakte offerte. Als je akkoord gaat, plan je samen met de uitvoerder een datum voor de uitvoering van de klus. 

3. Winst uit je woning helpt je gratis met de mogelijke subsidieaanvraag voor de maatregelen die je via onze actie afneemt.

De acties van dit moment 

Er komt een inkoopactie voor warmtepompen aan in gemeente Amsterdam. Doe je ook mee?
Buitenunit van een warmtepomp

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inkoopactie warmtepomp

Voor het eerst bieden we in Amsterdam een warmtepomp aan. Je kunt kiezen uit een hybride en all-electric ready. Om de pomp optimaal te gebruiken, zijn zonnepanelen en isolatie aan te raden. Daarom worden deze maatregelen ook aangeboden bij deze inkoopactie.

Buitenunit van een warmtepomp

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie warmtepomp

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Amsterdam.

Tijdens deze inkoopactie stondaardgasvrij wonen centraal. Een goede eerste stap is de aanschaf van een warmtepomp. 

Om de warmtepomp optimaal te benutten is het aan te raden om ook isolatie en zonnepanelen te laten plaatsen. Daarom werden deze maatregelen ook aangeboden tijdens de inkoopactie. 

Buitenunit van een warmtepomp

Deze actie loopt tot en met 11 februari 2024

Inkoopactie warmtepomp

Voor het eerst bieden we in Amsterdam een warmtepomp aan. Je kunt kiezen uit een hybride en all-electric ready. Om de pomp optimaal te gebruiken, zijn zonnepanelen en isolatie aan te raden. Daarom worden deze maatregelen ook aangeboden bij deze inkoopactie.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Wegens een technische storing zijn wij momenteel helaas slecht bereikbaar. Stuur een mail naar info@winstuitjewoning.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Excuses voor het ongemak.