Amsterdam najaarsactie bespaarplan (afgelopen) - Winst uit je Woning

Uitgebreid advies met een op maat gemaakt Bespaarplan

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat dan een adviseur langskomen voor een advies aan huis. Je ontvangt hierna een uitgebreid advies en een Bespaarplan.

Heb je nog vragen?

De inkoopactie met Bespaarplan in gemeente Amsterdam is afgelopen. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van de actie? We helpen je graag via de onderstaande kanalen. 

Service

Voor al je vragen over acties, energiebesparingsmaatregelen of over iets anders:

Je kan onze Servicedesk bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur

Advies

Voor alle vragen over offertes:

Je kan ons Advies team bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

Meld je aan voor een Bespaarplan

Er zijn nog 202 Bespaarplannen beschikbaar

Wil je graag verduurzamen en besparen op je energierekening, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan en krijg advies en een persoonlijk Bespaarplan inclusief op maat gemaakte offertes. Het Bespaarplan kost € 49,-.

Wat je krijgt als je kiest voor een Bespaarplan:

Wees er snel bij! Er zijn maar 220 Bespaarplannen beschikbaar.

Meedoen werkt zo:

De BespaarPlannen zijn op!

Deze actie liep tot en met 14 februari 2024. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Tijdens de BespaarPlanactie kon je je inschrijven voor een rapport met op maat gemaakte offertes en advies over jouw situatie. 

We willen alle inwoners bedanken die mee hebben gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je niet kunnen aanmelden? Check dan deze tips:

Heb je geen spouwmuur, maar wil je toch je muur isoleren? Er is een goed alternatief.

Door extra wanden te plaatsen aan de binnenkant van een bestaande muur ontstaat er een ruimte tussen de oude muur en de nieuwe wand. Deze ruimte wordt gevuld met isolatiemateriaal.

Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat warmte beter binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer.

Extra financieringsmogelijkheden

ISDE-subsidie

Als je een of meer energiebesparingsmaatregelen aanschaft, dan kom je in veel gevallen in aanmerking voor de ISDE-subsidie.

Bij 1 isolatiemaatregel ontvang je maximaal 15% subsidie. Als je minimaal 2 isolatiemaatregelen afneemt ontvang je maximaal 30% subsidie. 

We helpen je in samenwerking met onze partner Simpel Subsidie gratis met de subsidieaanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft. Wil je weten hoeveel subsidie je exact ontvangt? Dit kun je lezen op de subsidiepagina.

Lening of hypotheek

Heb je op dit moment nog niet voldoende budget om energiebesparingsmaatregelen te kopen? Dan kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening of de Duurzaamheidslening. 

De Energiebespaarlening is een lening waarmee Het Nationaal Warmtefonds de verduurzaming van Nederlandse woningen stimuleert. Met de Duurzaamheidslening financier je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan je woning.

Waarom meedoen met de najaarsactie van Winst uit je woning?

icoon woonconformt

Persoonlijk advies

Je ontvangt advies en offertes op maat. We zijn vanaf aanmelding tot na uitvoering altijd bereikbaar bij vragen.

icoon geldzakje
Subsidieservice

Op isolatiemaatregelen ontvang je subsidie. We helpen je gratis met de subsidieaanvraag voor maatregelen die je via de actie aanschaft.

icoon energierekening
Juiste prijs/kwaliteit

Je krijgt een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteit balans. Daarnaast voldoen de uitvoerende partijen aan strenge eisen.

icoon datum en tijd
Tijdwinst

Wij hebben de installateurs en uitvoerders als vergeleken. Dat bespaart je geld en uitzoekwerk.

Veelgestelde vragen

Het Bespaarplan geeft je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je persoonlijke energieverbruik en besparingsmogelijkheden. Wanneer je je aanmeldt voor het Bespaarplan, komt een onafhankelijk adviseur bij je thuis langs. De adviseur brengt in kaart waar voor jou de meeste winst te behalen valt en legt dit vast in een Bespaarplan. Hierin worden jouw wensen meegenomen en de mogelijkheden voor duurzame oplossingen in je woning, zoals vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en spouwmuurisolatie.

Tijdens je aanmelding kun je direct een huisbezoek plannen met een onafhankelijk specialist wanneer het je het beste uitkomt.

Tijdens het huisbezoek bespreek je jouw energieverbruik, je wensen en de duurzame oplossingen waarin je geïnteresseerd bent. Daarna ontvang je jouw Bespaarplan per mail, inclusief op maat gemaakte offertes. Dit is vrijblijvend, je kiest zelf met welke offertes je akkoord gaat en wanneer je de maatregelen wil laten uitvoeren.

Doordat er lokale inkoopacties gekoppeld zijn aan de adviezen, zijn voor jou op maat gemaakte offertes meteen beschikbaar en hoef je niet langer zelf te zoeken naar een betrouwbare aanbieder met de juiste balans in prijs en kwaliteit.

  1. Inzicht in de voor jou meest effectieve manier om je woning te verduurzamen en te besparen op je energierekening.
  2. Gratis advies door een specialist in verduurzaming.
  3. Een op maat gemaakt Bespaarplan op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Als je je aanmeldt voor het Bespaarplan krijg je een totaaladvies aan huis door een onafhankelijke adviseur, gespecialiseerd in verduurzaming. Op basis van dit huisbezoek wordt een Bespaarplan gemaakt met je persoonlijke situatie, hoe je het best kunt besparen en vrijblijvende offertes. Het advies van de specialist en het Bespaarplan kosten bij elkaar € 49,-.

VOOR HET GEVAL DE BP OP ZIJN

De Bespaarplannen zijn op!

Helaas is er binnen deze inkoopacties geen advies aan huis meer beschikbaar. Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor de inkoopactie, waarbij we je begeleiden en telefonisch bereikbaar zijn voor al je vragen.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

To top