Contact

Wij staan voor jou klaar

Ons team

Wij ontzorgen de bewoner van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Benieuwd wie jij aan de telefoon krijgt? Of wie verantwoordelijk is voor de selectie van uitvoerende partijen? Wij informeren je graag over ons team! 

Wij staan voor jou klaar

Ons team

Wij ontzorgen de bewoner van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Benieuwd wie jij aan de telefoon krijgt? Of wie verantwoordelijk is voor de selectie van uitvoerende partijen? Wij informeren je graag over ons team! 

Winst uit je Woning - Tamara van 't Zand

Teamleider Servicedesk

Tamara van 't Zand

Tamara coördineert de werkzaamheden op de servicedesk  en zorgt ervoor dat de afdeling zo optimaal mogelijk functioneert, waardoor onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen.

Winst uit je Woning - Reineke Mooijekind

Medewerker Servicedesk

Reineke Mooijekind

Reineke is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Heeft u een vraag over de subsidie? Dan krijgt u haar aan de telefoon!

Winst uit je Woning - Mariette de Goede

Medewerker Servicedesk

Mariette
de Goede

Mariette is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

Winst uit je Woning - Prescilia Silva

Medewerker Servicedesk

Prescilia Silva

Prescilia is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

Winst uit je Woning - Hans Kager

Adviseur

Hans Kager

Als adviseur geeft Hans Kager onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Hans langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Niels van Weerdenburg

Innovatiemanager

Niels van Weerdenburg

Het innoveren, verbeteren en het uitbreiden van het assortiment aan duurzame maatregelen die wij via onze collectieve inkoopacties kunnen aanbieden is de kern waar. Niels zich dagelijks mee bezig houdt.

Winst uit je Woning - Rudolf Westra

Adviseur

Rudolf Westra

Als adviseur geeft Rudolf Westra onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Rudolf langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Harrie Veenhof

Adviseur

Harrie Veenhof

Als adviseur geeft Harrie Veenhof onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Harrie langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Aldina Dzehverovic

Commerciƫle Relatie Manager

Aldina Dzehverovic

Aldina onderhoud het contact met zowel gemeenten als onze onafhankelijke adviseurs. Aldina werkt aan het opbouwen, verdiepen en onderhouden van langdurige en waardevolle
relaties met deze partijen. 

Winst uit je Woning - Jos Jonker

Adviseur

Jos Jonker

Als adviseur geeft Jos Jonker onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jos langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Anno de Roo

Adviseur

Anno de Roo

Als adviseur geeft Anno de Roo onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Anno langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Maxime Janssen

Procesmanager

Maxime Janssen

Maxime is verantwoordelijk voor het verloop van de bedrijfsprocessen. Naast het goede verloop van een proces verzorgt Maxime ook verbeteringen in het proces of zet nieuwe processen op. Efficiëntie staat hierin voorop.

Winst uit je Woning - Ton Bolink

Adviseur

Ton Bolink

Als adviseur geeft Ton Bolink onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Ton langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Charles Mank

Adviseur

Charles Mank

Als adviseur geeft Charles Mank onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Charles langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Gijs ten Berge

Strategisch Klantreisadviseur

Gijs ten Berge

Om onze klanten de allerbeste ervaring te bieden zorgt Gijs voor een optimale klantreis. Gijs werkt continue aan het optimaliseren en innoveren van de klantbeleving. Het doel hierbij is dat huiseigenaren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen deelnemen aan de actie.

Winst uit je Woning - John Leonard

Adviseur

John Leonard

Als adviseur geeft John Leonard onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt John langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Alexandra Blaauw

Projectmanager

Alexandra Blaauw

Alexandra zorgt er voor dat onze grootschalige projecten, onze collectieve inkoopacties, correct en efficiënt worden uitgevoerd. Hierbij onderhoud zij contact met alle betrokken
partijen.

Winst uit je Woning - Bram Slemmer

Junior Programmeur

Bram Slemmer

Bram helpt mee aan het schrijven van onze computersoftware. Als programmeur creëert en onderhoud Bram onze interne software programma’s voor Winst uit je Woning.

Winst uit je Woning - Shanna van Dijk

Operationeel Manager

Shanna van Dijk

Als Operationeel Manager van Winst uit je woning is Shanna dagelijks bezig met het aansturen van de afdelingen, de bedrijfsvoering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Winst uit je Woning - Jan van Hooren

Adviseur

Jan van Hooren

Als adviseur geeft Jan van Hooren onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jan langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Anne Elsen

Senior Projectmanager Energietransitie

Anne Elsen

Anne oriënteert zich op nieuwe gemeenten waar we onze collectieve inkoopacties kunnen gaan opstarten. Zij fungeert daarin als aanspreekpunt en contactpersoon voor de gemeenten.

Winst uit je Woning - Jaouad Akloud

Adviseur

Jaouad Akloud

Als adviseur geeft Jaouad Akloud onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Jaouad langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Mariska Wensveen

HR- en Office medewerker

Mariska Wensveen

Mariska is verantwoordelijk voor de uitvoering van personeelsprocessen binnen Winst uit je Woning. Dagelijks houdt Mariska zich bezig met diverse taken op het gebied van personeelsbeleid en facilitaire zaken.

Winst uit je Woning - Dylan Straaijer

IT Manager

Dylan Straaijer

Als IT Manager is Dylan verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en operationalisering voor de ICT binnen Winst uit je Woning. Dylan coördineert alle activiteiten op het gebied van IT.

Winst uit je Woning - Leroy Leonard

Adviseur

Leroy Leonard

Als adviseur geeft Leroy Leonard onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Leroy langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Claudia Grigoras

Junior Programmeur

Claudia Grigoras

Claudia helpt mee aan het schrijven van onze computersoftware. Als programmeur creëert en onderhoud Claudia onze interne software programma’s voor Winst uit je Woning.

Winst uit je Woning - Huub Hendrix

Adviseur

Huub Hendrix

Als adviseur geeft Huub Hendrix onafhankelijk advies over spouwmuur- en/of vloerisolatie. Na het inplannen van een huisbezoek, komt Huub langs om te kijken wat optimaal is voor jouw situatie.  

Winst uit je Woning - Gijs de Reeper

Directeur

Gijs de Reeper

Gijs de Reeper vormt samen met Lieven Andringa de directie van Winst uit je Woning.

Winst uit je Woning - Lieven Andringa

Directeur

Lieven Andringa

Lieven Andringa vormt samen met Gijs de Reeper de directie van Winst uit je Woning.

Winst uit je Woning - Jessica Weidema

Medewerker Servicedesk

Jessica
Weidema

Jessica is samen met het team van de Servicedesk het eerste aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Elke dag zet zij zich in om al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan.