Aalsmeer - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Aalsmeer

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Aalsmeer graag bij.

De acties van dit moment

Er komt een Energiebespaardienst actie aan in gemeente Aalsmeer. Je kunt je alleen aanmelden voor de actie als je een brief hebt ontvangen van de gemeente.
Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Deze actie start over

Days
Hours
Minutes
Seconds

Bespaar op je energierekening met de Energiebespaardienst

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit gratis bezoek geeft de coach advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

De coach brengt onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau en helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv-ketel. Wil je ook besparen op je energierekening? Plan dan een gratis afspraak met de Energiebespaardienst!

De actie van dit moment

Er loopt een Energiebespaardienst actie in gemeente Aalsmeer. Je kunt je alleen aanmelden voor de actie als je een brief hebt ontvangen van de gemeente.
Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Bespaar op je energierekening met de Energiebespaardienst

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit gratis bezoek geeft de coach advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

De coach brengt onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau en helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv-ketel. Wil je ook besparen op je energierekening? Plan dan nu een gratis afspraak met de Energiebespaardienst!

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Aalsmeer.
Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Actie is helaas afgelopen

Afgelopen! Je hebt de Energiebespaardienst helaas gemist

Het aantal bezoeken van de Energiebespaardienst in gemeente Aalsmeer is helaas op. Je kunt geen afspraak meer maken. 

Tijdens deze actie ontving je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens het bezoek gaf de Energiebespaarcoach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten.

 

In samenwerking met gemeente Aalsmeer

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Aalsmeer wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

To top