Amsterdam (gemeentepagina afgelopen) - Winst uit je Woning

Collectieve inkoopacties voor
het verduurzamen van woningen

Ook voor de gemeente Amsterdam organiseert Winst uit je woning verschillende inkoopacties. Heb je een brief ontvangen en wil je aan de slag met verduurzaming? Hieronder vind je het overzicht van lopende acties. Je kunt alleen meedoen aan de actie waar je een brief over hebt gekregen.

Heb je nog vragen?

De acties in gemeente Amsterdam zijn afgelopen. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van een actie? We helpen je graag via de onderstaande kanalen. 

Service

Voor al je vragen over acties, energiebesparingsmaatregelen of over iets anders:

Je kan onze Servicedesk bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur

Advies

Voor alle vragen over offertes:

Je kan ons Advies team bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur

Lopende acties in de gemeente Amsterdam

Er lopen op dit moment geen acties in gemeente Amsterdam.

zonnepanelen op dak

Deze actie liep tot en met 13 februari 2024

Inkoopactie voor VvE’s: zonnepanelen en isolatie

Voor VvE’s tot en met 19 appartementen

Deze actie is helaas afgelopen

Tijdens deze actie werden zonnepanelen en diverse isolatiemaatregelen aangeboden en kon je een gratis informatiepakket aanvragen. Hierin legden we uit welke stappen je moet nemen om samen te verduurzamen.  

Openstaand raam met blauwe lucht

Deze actie liep tot en met 13 februari 2024

Inkoopactie met advies aan huis

Voor grondgebonden woningeigenaren

Deze actie is helaas afgelopen

Tijdens deze actie kon je kiezen voor zonnepanelen, isolatiemaatregelen, isolatieglas en nieuwe kozijnen. Voor een eigen bijdrage kwam er iemand bij je langs voor een uitgebreid advies. Na afloop kreeg je een Bespaarplan op maat.

Rij huizen

Deze actie liep tot en met 13 februari 2024

Inkoopactie met Bespaarscan

Voor grondgebonden woningeigenaren

Deze actie is helaas afgelopen

Bij deze actie was er keuze uit zonnepanelen, verschillende isolatiemaatregelen, isolatieglas en nieuwe kozijnen. Ook kon je je aanmelden voor een adviesgesprek via videobellen: de Bespaarscan.

Buitenunit van een warmtepomp

Deze actie liep tot en met 13 februari 2024

Inkoopactie warmtepomp

Deze actie is helaas afgelopen

Voor het eerst boden we in Amsterdam een warmtepomp aan. Je kon kiezen uit een hybride en all-electric ready. Om de pomp optimaal te gebruiken, werden ook andere energiebesparende maatregelen aangeboden bij deze inkoopactie.

Gemeente Amsterdam logo

In samenwerking met gemeente Amsterdam

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie willen besparen. Ook in huis. Gemeente Amsterdam wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom de komende jaren verschillende inkoopacties voor diverse energiebesparende maatregelen.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top