Haal winst uit je woning in de gemeente Eindhoven

Zeker nu de energieprijzen zo hard zijn gestegen, is dit hét moment om je woning te verduurzamen. In samenwerking met de gemeente Eindhoven helpen we je daar graag bij. Doe je mee?

Doe mee met de inkoopactie
171273 deelnemers gingen je voor!

Zo doe je mee aan de inkoopactie:

Je hebt een brief ontvangen van jouw gemeente over de gezamenlijke advies- en inkoopactie. Door deel te nemen kun je energiebesparende producten aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dat scheelt je geld en uitzoekwerk! Je kunt kiezen uit de opties die hieronder te zien zijn.

Door met een grote groep huiseigenaren in te kopen, zorgt Winst uit je woning ervoor dat de voorwaarden goed en de prijzen scherp zijn.

Welke maatregelen bieden wij aan in de inkoopactie?

Kijk de informatieavond terug

Op 15 juni om 19:00 organiseerden we in samenwerking met gemeente Eindhoven een informatieavond. Tijdens deze avond vertelden onze experts over de maatregelen, de inkoopactie en de financiering. Maar liefst 78 bewoners uit Eindhoven hebben de informatieavond bijgewoond.

Veelgestelde vragen

Wij bieden geen maatregelen aan die toegepast kunnen worden op een enkelsteens muur. De oplossing om enkelsteens muren te isoleren is in veel gevallen een voor- of achterzetwand. Deze maatregel is vrij ingrijpend, duur en is niet algemeen toepasbaar wat maakt dat Winst uit je woning deze niet grootschalig kan aanbieden.

Een cementbaard is een obstakel in de spouwmuur dat wordt veroorzaakt door slordig metselwerk tijdens het bouwen. Op deze manier kan een verbinding ontstaan tussen het binnen- en buitenspouwblad waardoor na het isoleren vochtproblemen kunnen ontstaan. Om dat te voorkomen is het verwijderen (indien mogelijk) van de cementbaarden dan ook aan te raden.

Er zijn verschillende varianten en typen van PUR. Het materiaal wordt vloeibaar aangebracht en wordt binnen een aantal minuten hardschuim. Winst uit je woning werkt met partijen die PUR gebruiken met een gesloten cel. Deze partijen zijn gecertificeerd en dienen te voldoen aan richtlijnen van Insula of SKG-IKOB. Deze combinatie zorgt ervoor dat PUR niet schadelijk is voor je gezondheid of woning.

Vloerisolatie wordt aan de onderzijde van je vloer wordt aangebracht. Door isolatiemateriaal aan te brengen tegen de onderzijde van de vloer, condenseert het vocht in de kruipruimte niet langer tegen je vloer aan. Het vocht wordt tegengehouden door het isolatiemateriaal en dit betekent dat je vocht- en schimmelproblemen effectief bestreden worden.

Dit is in sommige gevallen mogelijk. Als blijkt dat mensen dit graag willen kan in veel gevallen toch meegedacht worden. Dit komt omdat het uiterlijk van het pand behouden moet blijven en de sponningen daarom ook niet aangepast kunnen worden. In bijna alle gevallen is in de sponningen rekening gehouden met enkel glas en daardoor dus ook niet genoeg ruimte voor de isolatieglazen. Veel glaszetters bieden in dit geval vacuüm glas aan dat in de bestaande sponningen past. Wel is dit type glas een stuk duurder en zal daar ook rekening mee gehouden moeten worden.

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Woningen worden er altijd comfortabeler en zuiniger van.

We horen graag van je

Heb je als bewoner vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: