Elburg (actie afgelopen) - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Elburg

De actie in gemeente Elburg is afgelopen. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

De acties van dit moment 

Er komt een nieuwe inkoopactie in gemeente Elburg. Goed om te weten: je kunt je alleen aanmelden voor de actie waarover je een brief hebt ontvangen.
Elburg zonnepanelen

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aardgasvrije actie

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, spouwmuur- en vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen en de warmtepomp.

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Tilburg.
Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Isolatieactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de isolatieactie in gemeente Tilburg.

Tijdens de isolatieactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, spouwmuur- en vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Actie is helaas afgelopen

Extra bijdrage van maximaal € 6.000,- om je huis te isoleren

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van de extra bijdrage voor isolerende maatregelen.

Tijdens deze actie kon je isolatieglas, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanschaffen. Er kwam geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontving je een Bespaarplan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregelen die je afnam, ontving je een isolatiebijdrage.

 

De acties van dit moment 

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Elburg.
Zonnepanelen op een schuin dak

Actie is helaas afgelopen

Zonnepanelenactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Elburg.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en ontving je advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. 

 

In samenwerking met gemeente Elburg

‘Voor een duurzame toekomst moeten we sámen aan de slag. Voor onze kinderen, onze kleinkinderen en voor onszelf. Van kleine tot grote maatregelen; iedereen kan een steentje bijdragen. Het verduurzamen van je woning is zo’n mooie stap. En door te kiezen voor groene energie draag je niet alleen bij aan een beter milieu; je bespaart ook direct op je eigen energierekening. Om het woningeigenaren makkelijker te maken, ondersteunt gemeente Elburg hier graag bij.’

– Gemeente Elburg

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top