Haal winst uit je woning
in gemeente Elburg

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Elburg graag bij. Doe je ook mee?

De acties van dit moment 

Er komen nieuwe acties aan in gemeente Elburg.  Goed om te weten: je kunt alleen deelnemen aan de actie waarover je een brief ontvangt van de gemeente.
Zonnepanelen op een schuin dak

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zonnepanelenactie

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf of je de zonnepanelen wilt aanschaffen, en maak je een afspraak met de installateur voor plaatsing. 

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aardgasvrij – matdag 31okt – blokjes worden nog gemaakt

De acties van dit moment 

Er loopt op dit moment een inkoopactie in gemeente Elburg. Doe je ook mee?
Goed om te weten: je kunt alleen deelnemen aan de actie als je een brief hebt ontvangen van de gemeente.
Zonnepanelen op een schuin dak

Actie loopt t/m 17 december

Zonnepanelenactie

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf of je de zonnepanelen wilt aanschaffen, en maak je een afspraak met de installateur voor plaatsing. Wil je ook besparen op je energierekening? Meld je dan nu vrijblijvend aan!

De acties van dit moment 

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Elburg.
Zonnepanelen op een schuin dak

Actie is helaas afgelopen

Zonnepanelenactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Elburg.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en ontving je advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. 

 

In samenwerking met gemeente Elburg

‘Voor een duurzame toekomst moeten we sámen aan de slag. Voor onze kinderen, onze kleinkinderen en voor onszelf. Van kleine tot grote maatregelen; iedereen kan een steentje bijdragen. Het verduurzamen van je woning is zo’n mooie stap. En door te kiezen voor groene energie draag je niet alleen bij aan een beter milieu; je bespaart ook direct op je eigen energierekening. Om het woningeigenaren makkelijker te maken, ondersteunt gemeente Elburg hier graag bij.’

– Gemeente Elburg

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

Wegens een technische storing zijn wij momenteel helaas slecht bereikbaar. Stuur een mail naar info@winstuitjewoning.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Excuses voor het ongemak.