Elburg - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Elburg

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Elburg graag bij.

De actie aardgasvrij in Oostendorp start binnenkort. Laat nu je e-mailadres achter en loop de actie niet mis!

Ben je geïnteresseerd in de actie? Laat alvast je naam en e-mailadres achter, dan sturen wij je een aanmeldlink zodra de actie start.
Voornaam
Op mij is het volgende van toepassing(Vereist)
Wil je daarnaast het laatste nieuws en tips ontvangen over het verduurzamen van je woning?

De acties van dit moment 

Er komt een nieuwe actie aan in gemeente Elburg. Goed om te weten: je kunt alleen deelnemen aan de actie waarover je een brief ontvangt van de gemeente.
Ellburg wijkfoto Oostendorp

Aardgasvrije actie

De gemeente Elburg organiseert samen met Winst uit je woning en Thuisbaas voor het oostelijk deel van Oostendorp een actie voor aardgasvrij wonen. 

Meld je na de bewonersavond – op dinsdag 27 februari 2024 – aan voor 1 van de 30 beschikbare adviezen en ontvang een uitgebreid persoonlijk advies aan huis.

Elburg zonnepanelen

Actie is helaas afgelopen

Zonnepanelenactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Elburg.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en ontving je advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. 

 

De actie van dit moment 

Er loopt op dit moment een actie in gemeente Elburg. Doe je ook mee?
Ellburg wijkfoto Oostendorp

Actie loopt t/m 1 juli 2024

Aardgasvrije actie

De gemeente organiseert samen met Winst uit je woning en Thuisbaas voor het gemeente Elburg een actie voor aardgasvrij wonen.

Meld je aan voor 1 van de 15 beschikbare adviezen en ontvang een uitgebreid  persoonlijk advies aan huis. Hierna ontvang je een rapport met een vrijblijvende offerte en een overzicht van alle benodigde werkzaamheden  om je woning aardgasvrij te maken. 

De kosten voor dit persoonlijke advies bedragen €99,- in plaats van de gebruikelijke €950,-. Ook word je gratis geholpen bij het aanvragen van de ISDE-subsidie.

De acties van dit moment 

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Elburg. 
Westerwalstraat Elburg

Actie is helaas afgelopen

Aardgasvrije actie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de aardgasvrije actie in gemeente Elburg.

Tijdens de aardgasvrije actie in het oostenlijk deel van Oostendorp ontvingen 30 woningeigenaren een uitgebreid advies, offerte en hulp bij de uitvoering voor een aardgasvrije woning. 

Elburg zonnepanelen

Actie is helaas afgelopen

Zonnepanelenactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Elburg.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en ontving je advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. 

 

In samenwerking met gemeente Elburg

‘Voor een duurzame toekomst moeten we sámen aan de slag. Voor onze kinderen, onze kleinkinderen en voor onszelf. Van kleine tot grote maatregelen; iedereen kan een steentje bijdragen. Het verduurzamen van je woning is zo’n mooie stap. En door te kiezen voor groene energie draag je niet alleen bij aan een beter milieu; je bespaart ook direct op je eigen energierekening. Om het woningeigenaren makkelijker te maken, ondersteunt gemeente Elburg hier graag bij.’

– Gemeente Elburg

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top