Maasgouw - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning in de gemeente Maasgouw

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Maasgouw graag bij.

De inkoopactie en extra bijdrage actie in gemeente Maasgouw starten op dinsdag 2 april. Laat nu je e-mailadres achter en loop de actie niet mis!

Ben je geïnteresseerd in een actie? Laat alvast je naam en e-mailadres achter, dan sturen we je een aanmeldlink zodra de inkoopactie start.

Voornaam(Vereist)
Wil je een bericht ontvangen zodra de acties in gemeente Maasgouw zijn gestart?(Vereist)
Wil je daarnaast het laatste nieuws en tips ontvangen over het verduurzamen van je woning?

De acties van dit moment

Er lopen op dit moment twee acties in gemeente Maasgouw. Doe je ook mee?

Actie loopt t/m 9 juni 2024

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, isolatieglas, en een warmtepomp aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Voor isolatiemaatregelen kun je tot 30% bijdrage vanuit de gemeente ontvangen, tot maximaal 750 euro bijdrage. 

Je ontvangt een brief als je mee kunt doen aan deze actie.

Je ontvangt vrijblijvend advies en een Bespaarplan op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen en de warmtepomp.

Isolateur houdt een spuitpistool in de muur

Actie loopt t/m 9 juni 2024

Extra bijdrage van maximaal € 5.000,- om je huis te isoleren

Heb je een koopwoning met een laag (E, F of G)-energielabel én in 2023 energietoeslag ontvangen? Je komt dan in aanmerking voor een bijdrage van maximaal
€ 5.000,- om isolatiemaatregelen te kopen.

Je ontvangt een brief als je mee kunt doen aan deze actie.

Tijdens deze actie kun je isolatieglas, vloerisolatie, schuin dakisolatie en spouwmuurisolatie kopen. Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een Bespaarplan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de maatregelen die je afneemt ontvang je maximaal € 5.000,- isolatiebijdrage.

De acties van dit moment

Op vrijdag 1 maart gaat de witgoed inruilactie in gemeente Maasgouw opnieuw van start. Je kunt alleen deelnemen aan de actie als je een brief hebt ontvangen van de gemeente en niet eerder hebt meegedaan met de inruilactie.

Wasmachine en droger

Actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ruil je oude huishoudelijk apparaat in voor een nieuwe

Bij deze actie ontvang je een waardebon ter waarde van € 650,- . Met de waardebon kun je op je energierekening besparen, door een nieuw, zuinig huishoudelijk apparaat te kopen. Denk hierbij aan een wasmachine, vriezer, warmtepompdroger of koelkast met een beter energielabel.

Je kunt de waardebon inwisselen bij een lokale witgoedspecialist. Zij bezorgen het zuinige apparaat en nemen je oude apparaat mee. 

Lopende acties

Er loopt op dit moment een witgoedactie in gemeente Maasgouw.

Wasmachine en droger

Actie loopt tot en met 31 december

Ruil je oude huishoudelijk apparaat in voor een nieuwe

Bij deze actie ontvang je een waardebon ter waarde van € 650,- . Met de waardebon kun je op je energierekening besparen, door een nieuw, zuinig huishoudelijk apparaat te kopen. Denk hierbij aan een wasmachine, vriezer, warmtepompdroger of koelkast. Je kunt direct afrekenen met je waardebon. 

Je kunt de waardebon inwisselen bij een lokale witgoedspecialist. Zij bezorgen het zuinige apparaat en nemen je oude apparaat mee. 

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente maasgouw. 

Wasmachine en droger

Actie is helaas afgelopen

Ruil je oude huishoudelijk apparaat in voor een nieuwe

De witgoed inruilactie is afgelopen. Je kunt je waardebon niet meer inwisselen.

Bij deze actie ontving je een waardebon ter waarde van € 650,-. Met de waardebon kon je op je energierekening besparen, door een nieuw, zuinig huishoudelijk apparaat te kopen.

In samenwerking met gemeente Maasgouw

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Maasgouw wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top