Rheden - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
samen met gemeente Rheden

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Rheden graag bij.

Gemeente Rheden betaalt -een deel van- de isolatiemaatregelen

Meld je aan vanaf 21 mei
Openstaand raam met blauwe lucht

Actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

21 mei start een nieuwe actie waarmee gemeente Rheden verduurzaming wil stimuleren. De gemeente werkt hiervoor samen met Winst uit je woning. 

 Als jouw woning in aanmerking komt, ontvang je binnenkort een brief.  In deze brief vind je de extra bijdrage die de gemeente beschikbaar heeft voor jouw woning. Je kunt dit bedrag gebruiken om -een deel van- dakisolatie, vloerisolatie en/of isolerend glas te laten installeren. 

Na installatie van de gekozen isolatiemaatregelen, wordt de bijdrage van de gemeente in mindering gebracht op de factuur. Je hoeft dit dus niet voor te schieten en je bespaart meteen flink op je energiekosten.

.

Gemeente Rheden betaalt mee aan jouw isolatiemaatregelen

Openstaand raam met blauwe lucht

Actie loopt t/m 14 juli

Bespaar op je energiekosten

Heb je een brief ontvangen van gemeente Rheden? Dan kom jij in aanmerking voor een extra bijdrage waarmee je je woning kunt laten isoleren. 

De gemeente werkt hiervoor samen met Winst uit je woning. Je hebt de keuze tussen vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas.

In de brief vind je het bedrag dat gemeente Rheden beschikbaar heeft voor jouw woning. Je kunt je tot en met 14 juli hiervoor aanmelden! 

Na installatie van de gekozen isolatiemaatregelen, wordt het bedrag  in mindering gebracht op de factuur. Je hoeft dit dus niet voor te schieten. 

De actie van dit moment 

Er lopen dit moment geen acties in gemeente Zoeterwoude.

Actie is helaas afgelopen

Extra bijdrage van maximaal € 1.600,- om je huis te isoleren

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van de extra bijdrage voor isolerende maatregelen.

Tijdens deze actie kon je isolatieglas, vloerisolatie en doe-het-zelf dakisolatie kopen. Er kwam geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontving je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregelen die je afnam, ontving je een isolatiebijdrage.

 

Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Zoeterwoude.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en een warmtepomp aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

In samenwerking met gemeente Rheden

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Rheden wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top