Haal winst uit je woning
in gemeente Stichtse Vecht

Steeds meer woningeigenaren nemen energiebesparingsmaatregelen zoals isolatie, een hybride warmtepomp en zonnepanelen. Maar ook kleine energiebesparende maatregelen, zoals LED lampen en tochtstrips. Zo besparen ze flink op hun energierekening. We helpen je daar in samenwerking met gemeente Stichtse Vecht graag bij.

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment een Energiebespaardienstactie in gemeente Stichtse Vecht. Je kunt je hiervoor alleen aanmelden voor de actie als je een brief of mail hebt ontvangen van de gemeente.

Deze actie loopt zolang er afspraken beschikbaar zijn

Bespaar op je energierekening met de Energiebespaardienst

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit bezoek geeft de energiebespaarcoach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

Ze brengen onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau. De energiebespaarcoach helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv ketel.

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-
maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie.

Wil je weten of er binnenkort nog een inkoopactie start in jouw gemeente? Hou dan deze pagina in de gaten. 

In samenwerking met gemeente Stichtse Vecht

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Stichtse Vecht wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.